Produkter til behandling af tryksår

03/04/2012 by admin

Bed eller pres sår er læsioner i huden, som kan være vanskelige at behandle. De kan være mindre røde mærker på huden eller alvorlige læsioner påvirker muskler og knogler. Der er mange produkter til rådighed til behandling af dem.

Tryksår

Tryksår er læsioner i huden forårsaget af længerevarende pres på et bestemt punkt på kroppen. De er smertefulde, og vanskelige at behandle, hvis sengeliggende.

Produkter

Produkter til tryksår omfatter pres lettelse luftmadrasser, positionering kiler, comfort pads, antibiotika og vitamintilskud.

Betydning

Hver af disse produkter lindrer tryksår på deres egen måde. Relief madrasser, positionering kiler og comfort pads lette presset på ømme mens antibiotika og vitaminer bidrage til at bekæmpe infektioner og styrke immunforsvaret.

Funktioner

Pres lettelse madrasser fyldes med luft til at lindre pres, mens comfort pads og positionering kiler tage presset fra de ondt ved løft kroppen. Antibiotika dræber infektioner i ømme mens vitaminer styrke immunforsvaret.

Overvejelser

Pres lettelse madrasser er meget effektive endnu dyre med comfort pads og positionering kiler billigere, hvis mindre effektiv. Antibiotika mister effektivitet, mens vitaminer ikke faktisk helbrede ømme direkte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com