Hvad er bivirkninger af narkotika phentermin?

03/02/2012 by admin

Hvad er bivirkninger af narkotika phentermin?

Phentermine er en stimulans, der bruges til at støtte de fede med vægttab. Det er ligner amfetamin og virker ved at fungere som en appetit suppressant, der påvirker centralnervesystemet. Det er generelt ordineres af en læge for dem, der lider af risikofaktorer såsom forhøjet blodtryk, højt kolesteroltal og diabetes. Selvom effektivt, har det nogle alvorlige bivirkninger, der bør tages i betragtning før de bruges. Og når de anvendes i kombination med andre medikamenter, kost, det kan have alvorlige, og undertiden fatale bivirkninger.

Almindelige bivirkninger

Selv om disse er nogle af de mere almindelige bivirkninger af phetermine, bør de indberettes til din læge hvis de fortsætter over en periode. De omfatter svimmelhed, mundtørhed, hovedpine, impotens, nervøsitet og kuldkaste mave.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du oplever nogen af disse bivirkninger, bør du ikke tøve med at søge lægehjælp. De omfatter adfærdsændringer, besvimelse, dunkende i brystet, brystsmerter, hurtig hjerterytme, rystelser, hævelse i ben eller fødder og besvimelse. Tegn på en allergisk reaktion på phetermine omfatter kløe, åndedrætsbesvær, udslæt, nældefeber, hævelse af læber, tunge, ansigt eller mund og trykken i brystet.

Hjerte-kar-bivirkninger

Der kan være nogle negative, hjerte-kar-bivirkninger forbundet med phetermine, selv om de mest almindelige er en stigning i hjertefrekvensen. Det kan også forårsage forhøjet blodtryk og hjerterytmeforstyrrelser i visse mennesker. For patienter, som har kombineret phetermine med andre kost medicin, såsom fenfluramin eller dexfenfluramin, er utætte hjerteklapper hjertesygdomme blevet rapporteret.

Diverse bivirkninger

Andre systemer i kroppen er også påvirket af phetermine, såsom nervøs og mave-systemer. Disse bivirkninger kan omfatte angst, rastløshed og søvnløshed. For de gastrointestinale symptomer, kan bivirkninger omfatte en ubehagelig smag og tør mund. I det endokrine system, kan ændringer i libido forekomme. Og selv om sjældne, der har været nogle psykiatriske bivirkninger rapporteret som en overdreven følelse af velvære og hallucinationer.

Advarsel

Phetermine anses for en grov stof og kan blive vanedannende. Det bør derfor kun træffes af den person, det var ordineret til. For at sikre, at det ikke bliver brugt forkert af nogen andre i dit hjem, bør du holde en optælling af antallet af piller i flasken på alle tidspunkter og holde din recept skjult. Desuden, når taget over en lang periode, er der en chance for abstinenssymptomer som depression og ekstrem træthed, især hvis medicinen stoppes pludseligt. Lægen bliver nødt til at vænne dig ud phetermine langsomt at reducere risikoen for at du oplever disse abstinenssymptomer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com