Sådan laver du en naturlig antibakteriel hånd Sanitizer

03/10/2012 by admin

Bekymret over resistente bakterier til hånd sanitizers, der er på markedet i øjeblikket? Prøv denne opskrift for at gøre en naturlig antibakteriel hånd sanitizer.

Instruktioner

• Starte din naturlige hånd sanitizer ved at vælge en beholder med dit valg. Denne opskrift vil arbejde i plast squeeze flasker eller mini spray flasker. Kig efter disse rejser tilbehør inden for sundhed og skønhed afdelinger.

• Brug den følgende opskrift---2 dele aloe gel (ikke juice).1 del destilleret vand (ikke tryk).1 del korn alkohol-vodka (ikke isopropyl).4-5 dråber æterisk olie af valg (ikke duftolier). Tip: tea tree er en stor antibakterielle og en af de bedste æteriske olier til at tilføje en hånd sanitizer opskrift.

• Bland alle ingredienser i glas skål (helst) med en plastikske. Jeg bruge ikke metal retter eller redskaber på grund af potentielle reaktioner med æteriske olier. Hæld din aromaterapi hånd sanitizer i plastbeholdere. Du kan tilføje mindre vand, hvis du foretrækker en tykkere produkt.

Tips & advarsler

  • Æteriske olier er næsten alle anti-mikrobiel. Jeg bruge tea tree og citron til hånd sanitizer opskriften, som jeg markedet i min massage office. Når du bruger både, tilsættes 4 dråber hver eller til dine egne præferencer. Olier kan findes i alle naturlige fødevarer butikker.
  • Aloe gel bruges som en fortykkelse agent og fugtighedscreme. Det findes i naturlige fødevarebutikker. Korn alkohol er en sanitizer uden lugten af isopropylalkohol. Fundet overalt; hint: ikke foråret for de dyre ting! Destilleret vand vil give et mere klart produkt uden indhold af andre typer mineraler. Fundet i Bilka.
  • Lavendel olie er også et godt valg til at blande med tea tree.
  • Dette er en sikker, effektiv produkt, jeg markedet i min massage praksis. Jeg tror, de kemiske bestanddele i butikken sanitizers tillader mikrober til at blive mere resistente. Æteriske olier, til dato, har ikke vist sig at lade dette ske. Som med alle produkter, holde ud af utilgængeligt for børn.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com