Hvordan man kan reducere rødme efter kemisk peeling

03/14/2012 by admin

Kemisk peeling processen indebærer en kemisk løsning, som fjerner de beskadigede ydre lag af huden og forbedrer hudens tekstur og klarhed. Mange mennesker med ansigtet pletter, ardannelse eller ujævn hudpigmentering beslutter at gennemgå kemiske peelinger.

Kemiske peelinger er bedst udføres af en kvalificeret og erfaren plastikkirurg. Efter en kemisk peeling er det almindeligt at opleve rødme og tørhed, men der er en række måder at hastighed heling.

Instruktioner

Instruktioner og Tips

• Beskytte din hud mod solen ved iført hatte og holde i skyggen. Afhængigt af styrken af skræl kan du opleve en vifte af symptomer. En AHA peeling (ved hjælp af alphahydroxy syrer) er mildere og som regel kun resulterer i skællet hud og rødme. En phenol skræl er meget stærkere og fjerner rynker, kræft vækster og fregner--dog phenol peels kræver længere tid at komme til hægterne fra.

• Følg lægens anvisninger omhyggeligt. Efter en phenol skræl, kan lægen ordinere en mild smerte medicin for at hjælpe med at reducere hævelse og lindre smerter.

Har nogen tage sig af dig, hvis du har haft en phenol skræl. Dit ansigt kan få meget hævet--dine øjne kan endda svulme shut. Prøv ikke at tale for meget.

• Brug solcreme. Solen skader mens healing fra en kemisk peeling kan permanent arret hud. Efter to uger kan du bære makeup for at skjule nogle af rødme.

• Undgå tonere og exfoliants, noget, der kan irritere huden. Holde huden fugtig og bruge en vand sprayflaske for at tåge huden uden gnide.

Påfør fugtighedscreme dagligt. En AHA kemisk peeling behøver kun en let moistrurizer, men stærkere kemiske peelinger kræver et stærkere fugtighedscreme.

• Rens huden natlige med gycolic syre-baserede rensemidler--dette hjælper med at holde porerne åbne og forhindrer døde hudceller fra formning på hudens overflade. Følg lægens instruktioner; for nogle TCA skræl, Glykolsyre er ikke tilrådeligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com