Hvordan til at tælle kulhydrater for diabetikere

04/08/2012 by admin

Hvordan til at tælle kulhydrater for diabetikere

Hvis du er diabetiker, er den første ting du skal lære at gøre at tælle kulhydrater. Kulhydrater konvertere til sukker eller glukose. Insulin forsøger at flytte sukkeret i din muskelceller til energi. Hvis du spiser for mange kulhydrater på én gang, du dumping for meget sukker i din blodbanen og insulin kan ikke kontrollere det. Der er et par tricks til at tælle kulhydrater. Når du lærer teknikkerne, er det ganske nemt at tælle kulhydrater.

Instruktioner

• Vide, hvilke fødevarer indeholder kulhydrater. Kulhydrater findes i brød, pasta, ris, bælgfrugter, ærter, majs, vinter squash, korn, kerner, kiks, bagværk, frugt og snack fødevarer. Nonstarchy grøntsager indeholder nogle kulhydrater. Mejeriprodukter indeholder nogle kulhydrater, så godt.

• Lære hvad en kulhydrat servering er. Halvdelen af en kop kogt korn, korn eller stivelsesholdige grøntsager, såsom ærter, afsoner en kulhydrat. En tredjedel af en kop ris eller pasta er et kulhydrat servering. En kop mælk er et kulhydrat servering. En skive brød er et kulhydrat servering. En lille frugt eller halv kop frugt er et kulhydrat servering. Tre fjerdedele til 1 ounce af snackvirksomhed er et kulhydrat servering.

• Lære at konvertere kulhydrater til gram. En kulhydrat servering er lig med 15 gram kulhydrater. Afhængig af din alder, vægt og køn, vil din diætist tildele så mange kulhydrater pr måltid og for dagen. En gennemsnitlig tildeling er 45 til 60 gram kulhydrater til hvert måltid. For dem, der forsøger at tabe sig, kan du skære ned på kulhydrater til 30 gram pr. måltid. Din diætist vil drøfte dine muligheder med dig.

• Lære del tips. Da ikke vil du være hjem hele tiden, du skal lære at måle kulhydrater andre måder udover at bruge et målebæger eller vejer din mad. En åben håndfuld snack mad er lig med en kop. Tommelfingeren er på størrelse med en ounce af ost og 1 tsk smør eller mayonnaise. Din næve er svarende til et mellemstort frugt, som er lidt mere end en kulhydrat servering.

• Lære at læse etiketter. Læs portionsstørrelse på en etiket og derefter tjekke hvor mange kulhydrater er i en portionsstørrelse. Kontroller dernæst, om der er hvilken som helst fiber. Hvis der er mere end 5 gram fiber, opdele fiber i halve og trække det fra gram kulhydrater. Dette er den sande læsning af kulhydrater. Hvis kiks er 19 gram kulhydrater for en servering, og fiber er 6 gram, trække tre fra 19 og kulhydrater er virkelig 16 gram.Det samme er tilfældet med sukker alkohol. Hvis sukker alkoholer er mere end 5 gram, skal du bruge de samme beregninger for at finde de sande kulhydrater.

Tips & advarsler

  • Ved første, holde en mad log at tælle dine kulhydrater. Bruge en exchange på listen, så du kan finde ud af, hvad fødevarer har kulhydrater, proteiner og fedt. Ser for fødevarer med højt fiber. Det har flere tæthed og færre kulhydrater. Prøv at inkludere frugt, mejeri og grøntsager i din kost som en del af din kulhydrater. Nonstarchy grøntsager er svarende til 5 gram kulhydrater for 1/2 kop. Du kan få 1 1/2 kopper til lige en kulhydrat servering eller 15 gram.
  • Undgå kulhydrater, der indeholder en masse af fedt. Hold til 3 gram fedt pr. portion. Undgå kulhydrater, der er udarbejdet med en masse salt. Undgå fastfood, der har 600 eller mere mg natrium per portion. Pas på skjult kulhydrater i croutoner eller salatdressing.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com