Hvad er fordelene ved at tage B50 Vitamin?

09/16/2016 by admin

Hvad er fordelene ved at tage B50 Vitamin?

Vitamin B-kompleks indeholder en rig blanding af næringsstoffer, der bidrager til alt fra sunde kognitiv funktion til stærk muskeltonus. Vitamin B-kompleks ofte kommer i enten B-50 eller B-100 doser, kendt som B-50 eller B-100 kompleks, og har også vist sig at minimere symptomer på angst, depression og demens.

Funktioner

B-50 komplekse vitaminer består af thiamin (B1), riboflavin (B2), niacin og niacinamid (B3), Pantotensyre (B5), pyridoxin (B6) og cyanocobalamin (B12). B-50 komplekse vitaminer omfatter også biotin, cholin, folat, inositol og para - aminobenzoesyre (PABA).

Funktion

B-vitaminer arbejde i komplementære måder og bør tages samtidigt i en B-kompleks. Mangel på en B-vitamin signaler normalt mangel i andre B-vitaminer. Lejlighedsvis, kan sundhedsspørgsmål nødvendiggøre yderligere kosttilskud af én bestemt B vitamin i et bestemt tidsrum.

Kilder

B-vitaminer kan let findes i en række fødevarer kilder, herunder mejeriprodukter, kød og fisk, og grøntsager og frugt. Nogle almindelige kilder til B-vitaminer er brune ris, æg, fisk, fjerkræ, fuldkorn, de fleste nødder, havregryn, rosiner, spinat og soja bønner.

Fordele

B-vitaminer bidrage til en bred vifte af sundhedsmæssige fordele. For eksempel, thiamin stimulerer hjernens funktion og lære kapacitet, mens biotin lindrer muskel ømhed og bidrager med til sundt hår og hud. Mange B-vitaminer som folat, også spille en vigtig rolle i sund prænatal udvikling.

Advarsler

Personer med epileptiske anfald eller nogle kræftformer bør ikke tage for store mængder af folat, og enkeltpersoner, der er gravide eller som har visse sygdomme bør kun har begrænsede mængder af niacin (B3). Høje doser af pyridoxin (B6) kan også skadelige med længere tids brug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com