Bivirkninger af Psyllium skallerne Fiber

02/16/2013 by admin

Bivirkninger af Psyllium skallerne Fiber

Psyllium skallerne fiber bruges til at behandle mange forskellige aliments herunder irritabel tyktarm, forstoppelse og hæmorider, ifølge jorden Clinic. Psyllium skallerne fiber kan købes i kapsel eller pulver form og føjes til frugtjuice eller vand. Selv om bruger det som et kosttilskud kan forbedre din generelle sundhed, er der nogle bivirkninger, du skal være opmærksom på. Det er vigtigt at tage psyllium skallerne fiber som anvist og ikke overforbrug på grund af potentielle sundhedsspørgsmål.

Kvælning

Psyllium skallerne fiber er voluminøse og udvider kort efter forbrug, så det er vigtigt at tage det med et helt glas vand (8 oz.). Om taget i kapsel eller pulver form, masser af vand er nødvendige for at sikre du ikke choker. Hvis du oplever kvælning mens synke fiber, tilføje mere vand eller juice til din blandingen til at gøre det mere flydende baseret. Hvis du oplever afstivning konsekvent, afbryde brugen og konsultere en læge.

Diarré

Psyllium skallerne fiber bruges i mange tilfælde som et afføringsmiddel, så det kan forårsage overskydende diarré. Alles fordøjelseskanalen er unikke og vil reagere forskelligt på forskellige kosttilskud. Starte med at tage den anbefalede dosis, men hvis du opleve diarré konsekvent, reducere den anbefalede daglige dosis til halvdelen. Hvis du stadig opleve diarré, afbryde brugen og konsultere en læge eller andet sundhedspersonale.

Allergisk reaktion

I nogle sjældne tilfælde, kan en person være allergiske over for psyllium skallerne fiber, forårsager livstruende resultater, Ifølge National Library of Medicine. National Library of Medicine hedder det, at nogle allergiske reaktioner omfatter "anafylaksi, sværhedsgrad vejrtrækning/hvæsen, hududslæt og nældefeber." Hvis en allergisk reaktion opstår, afbryde brugen umiddelbart og tage en antihistamin, indtil du kan se en medicinsk professionel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com