Acai bær te sundhedsmæssige fordele

06/27/2011 by admin

Acai bær te sundhedsmæssige fordele

Acai bær kommer fra acai palme (Euterpe oleracea). Acai palmer vokse mellem 45 og 90 fødder høj, og er hjemmehørende i Central- og Sydamerika. Oprindeligt dyrket i hjerter af palmeolie, er bær af dette træ kommet ind i offentlige bevidsthed i de seneste år på grund af deres sundhedsmæssige fordele. Mennesker på udkig efter acai kosttilskud har forskellige muligheder, fra frysetørret acai acai bær te.

Antioxidanter

Acai bær te er rig på antioxidanter, med niveauer svarende til dem, der findes i blåbær og rødvin, ifølge rapporten Amherst College. Antioxidanter spiller en vigtig roll i modregning virkningerne af alder i vores krop ved at bekæmpe oxidation, der ellers ville skade celler. Antioxidanter også støtte et sundt immunsystem, derved sænke risikoen for sygdom og sygdom.

Næringsværdi

Acai bær har en bred vifte af vitaminer og andre næringsstoffer, der gør acai bær te godt for dig. Disse omfatter vitaminer B, C og E og mineraler som jern og calcium. Derudover acai har aminosyrer og Omega-3, -6 og -9 fedtsyrer. University of Maryland Medical center fortæller os, at Omega-3 fedtsyrer er vigtigt at menneskelig vækst og hjernens funktioner.

Anthocyaniner

I 2007 præsenteret Journal af landbrugs- og fødevarekemi forskning i mørk-farvede bær produkter og deres sunde applikationer, såsom acai bær te. Denne forskning viser, at sådanne frugter har højt indhold af anthocyaniner. Anthocyaniner bekæmpe betændelse og bakterielle infektioner.

Andre fordele

University of Florida udføres undersøgelser på acai bær og fundet, at de har potentiale til at bekæmpe visse former for kræft, leukæmi i særdeleshed. Undersøgelsen anvendes menneskelige kræftcelle kulturer. Når de påføres disse celler, aktiveret acai selvdestruerende reaktion i over 80 procent af leukæmiceller. Det betyder, at acai bær te kan beskytte os mod kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com