Herpes typer

10/01/2013 by admin

Herpes virustyper eller HHV er nummererede fra 1 til 8 og forårsage forskellige former for lidelser i mennesker som genital herpes, skoldkopper, helvedesild og andre hudsygdomme.

Herpes typer

Herpes er en seksuelt overførte sygdomme (STD), der overvejende er forårsaget af herpes simplex virus type 1 og type 2.Der er også forskellige klasser af virus tilhører typer 1 til 8, der forårsager forskellige lidelser og symptomer, der kræver forskellige behandlinger og medicin.

HHV1

HHV 1--Dette forårsager forkølelse og sår omkring munden og er også kendt som Herpes Simplex Virus 1 HSV 1. denne virus kan også forårsage genital herpes.

HHV2

HHV 2--også kendt som Herpes Simplex Virus 2 eller HSV 2, det typisk forårsager genital herpes.

HHV3

HHV 3--Dette er også kendt som Varicella Zoster Virus og er kendt for at forårsage chicken pox. Det forårsager også herpes zoster eller helvedesild--en tilbagevendende hudinfektion.

HHV4

HHV 4--dette er også kendt som Epstein - Barr virus og forårsager mononukleose eller "kysse sygdom". Det er en smitsom infektion, der overføres via spyt, når kysse.

HHV5

HHV 5--også kendt som cytomegalovirus-CMV forårsager mononukleose. Det kan også være seksuelt overførte, forårsager infektioner i den nye født og også bliver en grund for hepatitis.

HHV 6--denne virus forårsager roseola, en virusinfektion forårsager hududslæt og høj feber især hos små børn.

HHV 7--det er en nyopdaget virus meget ligner HHV 6 og forårsager også roseola.

HHV 8--er en nylig opdaget virus og er fundet i tumorer kaldet Kaposis sarkom-KS. Disse tumorer er normalt findes i mennesker, der lider af AIDS og HHV8 kan også forårsage andre former for kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com