Hvordan du kan genbruge olie containere

04/06/2014 by admin

Hvordan du kan genbruge olie containere

Genanvendelse hjælper med at holde vores verden ren og genanvendelse din olie containere med eller uden olie i dem kan gøres fra næsten overalt. Du kan genbruge din olie beholdere på mange olie genbrug planter, hvilket gør det endnu nemmere at fjerne dem fra din husstand.

Instruktioner

• Åbn din internetbrowser og besøge et genbrugsanlæg lokalisering hjemmeside. Du kan også bruge en telefonbog eller business register søgning online for at finde genanvendelse planter der er tættest på dig. At finde en Genbrugsplads, der accepterer olie eller plastik vil have de bedste chancer ved at acceptere olie containere til genvinding.

• Find et genbrugsanlæg i nærheden af dig ved at indtaste din stat eller postnummer og søge i dit område. Hver genbrugsanlæg kan kun genbruge specifikke materiale, så sørg for at søge efter dine specifikke genanvendelse behov.

• Ring til et genbrugsanlæg, der genbruger olie eller plast i nærheden af dig. Forhøre sig om slags olie containere vil acceptere, som nogle genbrugspladser har strengere retningslinjer end andre. Spørg hvordan olie containere skal holdes før de genbruges og faldt ud til at være sikker på, at du forberede dem ordentligt. Du kan have til at bundte containere eller rense dem før slippe dem på genbrugsstationen, så sørg for at spørge før tid.

• Levere olie containere til den genbrugsanlæg. Du behøver kun at slippe dem ud---resten er udført af genbrugsstationen, selv. Du kan også kunne planlægge en genbrug afhentning, hvis den er tilgængelig på din placering.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com