Hvordan du kan genbruge Dental guld

05/07/2016 by admin

Hvordan du kan genbruge Dental guld

Dental guld er en af de mest populære former for guld, der anvendes til genanvendelse og tjene ekstra kontanter. Dental guld kan findes overalt fra din tante Linda loftsrum til din lokal pantelåner. Du kan gøre et par ting før genanvendelse dental guld for at få de fleste penge muligt.

Instruktioner

• Forbered din dental scraps for evaluering. Du skal muligvis rengøre dem først. Dyp en tandbørste i bagepulver og derefter i vand og starte børstning guld scraps. Skyl scraps grundigt i vand, når al synlig snavs og partikler er borte.

• Find en guldsmed i dit område, der kan bestemme karat af din skrot dental guld. Du kan få flere oplysninger ved at tage din scraps til mere end én guldsmed.

• Tale med din guldsmed om dental guld genanvendelse; lokale guldsmede kender guld forhandlere i dit område og kan pege dig i den rigtige retning. Det er i din bedste interesse at shoppe rundt for skrot guld forhandlere og få flere tilbud.

• Samle alle dine rensede skrot dental guld i grupper på grundlag af karat værdi. Placere den dental guld i separate plastikposer forsynes med passende carat værdi. Tage din guld til lokale guld forhandlere til vurdering af salgsværdi. Du kan også sende din guld til Internet-baserede forhandlere, hvis ikke du er tilfreds med lokale tilbud.

Tips & advarsler

  • Gør tilstrækkelig forskning inden det optager forretningsforbindelse med ukendte personer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com