Progesteron & vægttab

09/15/2016 by admin

Progesteron & vægttab

Når din hormoner er ude af balance, kan vægtøgning være et resultat. Progesteron kan være ude af balance af forskellige årsager. P-piller og overgangsalder er to faktorer, der kan påvirke niveauet af hormoner i en kvindes krop. I nogle tilfælde mangel på progesteron forårsager vægtøgning, og andre, tilføjet progesteron kan føre til vægtøgning. Vægtkontrol er et vigtigt mål for kvinder, der har ubalancer af dette hormon.

Overgangsalderen

Progesteron er et af de hormoner, der deceases hos kvinder omkring tidspunktet for overgangsalderen. Dette fald er forbundet med en gevinst i vægt. Væskeophobning er de vigtigste synderen. Progesteron har virkninger på metabolisme, insulin niveauer, thyroid hormon, søvnløshed og humør så godt. For at opretholde sund vægt i overgangsalderen, er det nødvendigt at beskæftige sig med disse ændringer.

Prævention

Nogle p-piller indeholder syntetisk progesteron. De har været kendt for at øge vægtøgning på grund af øget sult. Et udvalg af piller, der forårsager sådan en intens lyst til mad er mini p-piller. Denne pille er en progestin-only (syntetisk progesteron) præventionsmiddel.

Væskeophobning

Væskeophobning forårsaget af tabet af progesteron i overgangsalderen kan blive behandlet i en række forskellige måder. Brug mindre salt eller bruge salt erstatninger og undgå salt helt. Drikke kaffe og te. Spise vanddrivende fødevarer såsom agurker og tomater.

Vægttab metoder

Når vi taler om prævention med din læge, spørge om p-piller han ordination vil give dig en større appetit. Hvis ja, gøre planer om at styre den. For både overgangsalderen og prævention hormonelle ubalancer, gribe ind tidligt. Udøve fungerer som en appetitnedsættende, så Tilmeld dig til en gym medlemskab eller deltage i en aerobic klasse. Drikke isvand for at fylde op og kontrakt din mave. Spise fiberrig mad for en følelse af mæthed. Find spændende aktiviteter til at fylde dine dage og holde dit sind og hænderne beskæftiget.

Ekspert indsigt

Konsultere din læge, hvis du ikke kan udføre vægttab på egen hånd. Overgangsalderen vægtøgning kan være forbundet med hjertesygdomme og andre alvorlige tilstande. Prøv vægttab på dit eget på første, men hvis de ekstra pounds ikke vil gå væk, søge hjælp. Ligeledes, hvis du er på p-piller, der er tungt på progesteron, og vægttab bliver nødvendigt, gør dit bedste. Hvis du ikke kan gøre det på din egen, overveje høringer med en diætist samt din læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com