Er androstenedion lovligt?

09/01/2011 by admin

Den føderale regulering af steroider, atleter og forskere var på udkig efter den næste store ting i athletic kosttilskud. Der kom med opfindelsen af pro-hormoner. Androstenedion, gjort populær af Mark McGwire, pro-hormon er en forløber for testosteron og østrogen. Lovligheden af dette stof blev for evigt ændret efter Kongressen vedtog anabolske Steroid Control Act i 2005. Androstenedion er ulovlige at distribuere, besidde eller anvende. Salg af androstenedinoe blev forbudt i 2004 af FDA.

Historie

Historien om pro-hormoner begynder hvor lovligheden af steroider slutter. Som steroider blev føderalt kontrollerede stoffer, begyndte personer igen at søge efter deres erstatning. Hvis produktion, salg og administration af syntetisk testosteron var ulovlige under forbundslov, interesserede parter skirted hensigten med loven og tog det næste logiske skridt til at udvikle produkter, der indeholdt ikke testosteron, men forstadier til testosteron - stoffer, som kroppen kan let konvertere i biotilgængelige testosteron. Først af disse stoffer til at opnå udbredt popularitet i USA var androstenedion. Androstenedion, blev sammen med mange andre pro-hormoner, gjort ulovlig af 2005 ændringsforslag til anabolske Steroid Control Act.

Effekter

Androstenedion er et naturligt forekommende stof i kroppen. Det er lavet af binyrerne og gonader hos både mænd og kvinder og er forløber for både testosteron og østrogen. Som et supplement, blev androstenedion vist sig at øge testosteronniveauer på tværs af en otte-timers periode ved at tage en dosis på 300mg om dagen. Østradiol niveauerne steget så godt. Undersøgelser udført ved en daglig dosis på 50mg, 100mg og 300mg viste ingen signifikant effekt på kropsfedt, muskel størrelse eller styrke.

Bivirkninger

Selv om ingen bemærkelsesværdig effekt blev set på muskel størrelse eller styrke, oplevede andro brugere østrogene bivirkninger, herunder øget risiko for prostata kræft, hjertesygdomme, blærehalskirtel, nedsat libido (hos mænd) og muligheden for udvikling af gynækomasti. På balance, med nul reelle fordele og et væld af uønskede bivirkninger, var androstenedion en gynge og en forbier.

Evolution

Men androstenedion give fødsel til den pro-hormon industri, og førte til udviklingen af flere andre relaterede stoffer, der var vellykket. Disse stoffer kommer tæt på effekten af anabolske steroider og minimere risikoen for bivirkninger. To af disse pro-hormon succeshistorier var 4-androstenediol (4-ad) og 19-eller-4-androstenediol, som begge havde omtrent 80 procent af effektiviteten af anabolske steroider og færre bivirkninger end de mislykkede androstenedion.

Konklusion

Ironien i den føderale regerings holdning mod brugen af anabolske steroider er det i forbifarten den oprindelige anabolske Steroid Control Act og forbud mod disse stoffer, de skabt afsæt for udviklingen af pro-hormoner - stoffer, der ikke var så effektiv, men blev så farlig end steroider. Ikke kun gøre pro-hormoner er faldet effektivitet kombineret med uønskede bivirkninger, men den medicinske samfund har ved siden af ingen etableret kroppen af forskning på de langsigtede virkninger af disse nyudviklede forbindelser (i modsætning til steroider, som har eksisteret i 1930 ' erne). Det er svært at forudsige om den næste serie af juridiske sport kosttilskud vil producere nær antallet af risici forårsaget af den pro-hormon tosset, men det er en sikkerhed for, at med erklæringen af pro-hormoner som androstenedion som forbudte stoffer, vi snart vil finde ud.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com