Standarder for nitrat i drikkevand i Californien

09/14/2016 by admin

Standarder for nitrat i drikkevand i Californien

Under Californiens Safe vand drikker loven af 1996 sæt folkesundhed agenturer i staten niveauer hvor nitrater og andre stoffer i drikkevand bliver en sundhedsfare. Standarderne blev sat på plads for at beskytte sårbare mennesker, især børn og andre, hvis immunforsvar er svagere end hos raske voksne.

Nitrat

Californien kontor af miljømæssige sundhed Farevurderingens standard for kvælstof i drikkevand er 45 PPM, eller dele pr. million, hvilket betyder, at for hver liter vand, ikke mere end 45 mg nitrat bør være til stede. Standarden blev vedtaget af de Office af miljømæssige sundhed Hazard vurdering (OEHHA) i 1997 og baseret på ens standarder, der blev lagt i sted år tidligere på US Environmental Protection Agency og California Department of Health Services.

Nitrat/nitrit

Californiens standard for kombinationen af nitrat/nitrit i vandet er 10 PPM mio. Nitrit og nitrat er lignende forbindelser, idet de begge består af en nitrogen atom tilsluttet iltatomer; nitrat har dog tre iltatomer, mens nitrit har kun to. I naturen omdannes nitrater og nitritter nemt til en anden.

Nitrit-Nitrogen

Standarden for nitrit-nitrogen i vand er 1 PPM. Denne standard, ligesom de andre, er baseret på test, som fandt, at høje niveauer af nitrater og relaterede kemikalier kunne resultere i forekomsten af en blodsygdom kaldet methæmoglobinæmi, som er den vigtigste sundhedsskadelige virkning forårsaget af nitrat eller nitrit eksponering.

Nitrat eksponering

99 procent af den voksne befolkning i USA og Californien kommer kun omkring 1 til 3 procent af eksponering til nitrat og nitrat stoffer fra drikkevand, ifølge OEHHA. Eksponering for ammende spædbørn kan dog betydeligt større, hvis de indtager det drikkevand, der bruges til at forberede deres formel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com