Detox Diet med Byg grøn

01/12/2012 by admin

Detox (forkortelse for afgiftning) eller rense kost fjerne giftstoffer fra kroppen og kickstarte vægttab med en flydende hurtigt. Grøn Byg juice er en bestanddel af en sådan kost og i de seneste år blevet populære blandt dem, der søger en effektiv men nærende rengøringsmiddel.

Økologiske kosttilskud

Grøn Byg er et naturligt kosttilskud udvindes fra Byg blade i tørret og pulveriseret form eller som ren juice. Grøn Byg har store mængder af vitaminer, mineraler, enzymer og klorofyl, og er 41 procent fordøjeligt protein. Byg er blevet dyrket siden 7000 f.kr og har længe været kendt for sin nærende og lægemidler værdier. Ren saft af unge Byg blade sker også at være en af de rigeste kilder til anti-aging enzymet superoxiddismutase eller SOD. Intet kan forhindre aldring, men ifølge Science Digest forskere mener SOD forsinker det.

Nogle lægemidler og narkotika bekæmpe sygdommen ved at dræbe skadelige bakterier. Grøn Byg bekæmper sygdom ved at styrke kroppen. Saften fra unge Byg blade indeholder 30 gange så meget vitamin B1 som mælk, fem gange jern findes i spinat og syv gange vitamin C i appelsiner. Sammenlignet med hvede, indeholder Byg juice fem gange proteinet, 25 gange calcium, 20 gange vitamin E og 26 gange kalium.

Af indeholder den rigtige balance af essentielle næringsstoffer og fytokemikalier (forbindelser, som beskytter mod sygdom, fundet i planteføde) grøn Byg renser kroppen for at fjerne miljømæssige og kosten giftstoffer fra dit system og giver antioxidanter kroppen behov for afgiftning.

Udrensning kost

Hvis du ikke har mulighed for at vælge unge bud bladene fra Byg fra feltet, kan du tage de tørrede blade i tabletter eller forbruge løs pulver ved at blande 2 tsk med 1/3 kop naturlige yoghurt og 1/2 kop grumset æblemost. Du kan også drikke grøn Byg ved at blande 2 tsk af pulveret med et glas vand hver morgen for to uger. Grøn Byg er tilgængelig på de fleste helsekostforretninger og sælges også som en drik.

Før udrensning af kroppen, ved at detox kost aldrig skal fortsættes i lange perioder. En uges afgiftning kost er fire gange om året en passende mængde af tid til at give din krop en pause fra giftige slå og genopbygge sunde næringsstoffer, afhjælpe skadelige betændelse, bekæmpe sygdom og endda bremse aldringsprocessen. Det anbefales også, at du konsultere en læge før virksomheden nogen detox kost, især hvis du er gravid eller har sukkersyge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com