Anvendelsesmuligheder for Prevacid

11/03/2012 by admin

Prevacid er navnet på en receptpligtig medicin, der er generelt bruges til behandling af halsbrand og GERD (gastroøsofageal reflukssygdom). Medicinen kommer i to forskellige former, hvoraf den ene er en kapsel form, og den anden er en fane, der smelter i munden. Prevacid er en protonpumpehæmmer, der er almindeligvis omtales som en PPI. Der er flere forskellige anvendelser og fordele forbundet med Prevacid.

Funktion

For at forstå anvendelser af Prevacid, er det vigtigt at vide præcis, hvordan medicinen virker. Maven består af celler omkring dens foring med pumper, der gør den syre, som kroppen har brug for fordøjelsesprocessen. Syre reflukssygdom kommer med en brændende smerte, der opstår, når denne syre går baglæns, eller "refluxes," hele vejen til spiserøret. Prevacid er en type af PPI, der arbejder for at stoppe produktionen af syre ved at stoppe en stor mængde af de pumper, der hjælper til at gøre det. Ved at gøre dette, sænker Prevacid det samlede beløb af syre, som går tilbage i spiserøret.

Vigtigste anvendelser

De vigtigste anvendelser af Prevacid er at behandle og lindre halsbrand og forskellige symptomer, der er knyttet til syre reflukssygdom. Prevacid er meningen for at behandle disse betingelser for op til en hel dag. Ikke blot gør det slappe af smertefulde symptomer, men det virker til at helbrede nogle af ødelæggelse syre kan have efterladt på spiserøret. Denne skade er benævnt erosive esofagitis. Hvis en person tager Prevacid for en længere periode, fortsætter den helbredende proces gradvist.

Alvorlige tilfælde

Mange mennesker, der har svært at behandle, svære tilfælde af halsbrand og sure opstød sygdom bruge Prevacid på grund af sine evner for at dreje rundt om skader, der er blevet gjort til spiserøret. Producenter af Prevacid, at cirka 95 procent af folk, der havde taget Prevacid havde helbredt af den anden måned.

Børn

Der er en type af Prevacid, der også anvendes til behandling af børn. Børn så unge som 1-årig kan tage Prevacid. Mange børn skal tage Prevacid, hvis de har GERD og GERD har en masse af symptomer, der er forbundet med andre medicinske lidelser, herunder bronkitis, lungebetændelse, øre infektioner og astma. Prevacid kan hjælpe lindre smerten for børn og også mindske skader og sår på spiserøret.

Andre anvendelser

Prevacid er også kendt for at behandle sår i mavesækken og tolvfingertarmen. Det er også ofte bruges til behandling af en tilstand kaldet Zollinger-Ellisons syndrom, som er en sjælden tilstand, der kommer fra en tumor, der er kendt som en gastrinoma, der generelt sker i bugspytkirtlen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com