Hvordan til at identificere redning vejrtrækning

09/16/2016 by admin

Korrekt udførelse af rednings åndedræt er afgørende i alle tilfælde hvor en person har stoppet med at tage vejrtrækninger, da en mangel på ilt kan medføre hjerneskade inden for få minutter. Rescue breathing--der kan ske af sig selv eller som en komponent af CPR--sker, når et offer bevidstløs og kan ikke trække vejret på sin egen, men har en puls. Det er meningen at fortsætte indtil emergency respondere ankommer.

Instruktioner

Hvordan man korrekt udføre redning vejrtrækning på en voksen

• Sørg for, at du skal udføre redning vejrtrækning. Kontrollere, om en puls og forsigtigt trykke eller skubbe personen samtidig højlydt spørger, "Er du okay?" Hvis personen ikke reagerer, voksen er bevidstløs og får brug for førstehjælp. Hvis der er en puls, men ikke personen, der svarer, ringe 911 eller kalde alarmtjenester før går videre i processen.

• Undersøge, om voksen vejrtrækning. Se Hvis brystet stigende og faldende normalt. Sætte øret et par inches over personens mund og næse for at lytte til alle lyde af respiration. Mens placeret med øret nær ansigtet, bestemme også, hvis du føler dig luft at blive udåndes gennem næsen eller munden. Hvis du synes, at voksen ikke trækker vejret men har en puls, skal du begynde kunstigt åndedræt.

• Sætte personen i den korrekte position. Hvis der er ingen indlysende hals eller rygskader, placere voksen på ryggen på en flad, hård overflade, og sørg for at ingen objekter er under kroppen. Forsigtigt vippe hovedet tilbage så Hagen er stak op lidt. Dette vil hjælpe åbne luftvejene og gøre redning vejrtrækning mere effektiv. Med fingeren pointer knalde let indersiden af munden for at fjerne markeringen af eventuelle blokeringer.

• Knib næse lukket og begynde at tage en normal ånde. Tage en normal indånding og inhalere gennem munden, fylde dine kinder med luft, ligesom hvis du var ved at forberede til at blæse op en ballon. Dette er den luft du vil blæse i den anden persons lungerne til at puste dem mens redning vejrtrækning.

• Start mund respiration. Mens du holder næsen lukket, placere din mund over offerets, skaber en tæt forsegling, og udånder langsomt. Se at Sørg for brystet stiger som ofrets lungerne fyldes med luft. Hvis du støder på modstand, at ånde ikke indtaste ofrets luftvejene. I dette tilfælde, stoppe og re vippe hovedet for at åbne luft passager. Hver gang du give en ånde, blive trække væk for at lade luften bortvist fra ofrets lungerne før administration af en anden ånde. American Heart Association anbefaler en rednings åndedræt hver 5 sekunder, i alt 12 vejrtrækninger pr. minut.

• Fortsat giver rednings indåndinger, indtil hjælpen kommer. Kunstigt genoplivning cirkulerer manuelt ilt i hele ofrets krop, reducerer risikoen for store skader på hjernen og udvide vinduet i tid til emergency respondere at ankomme og transportere personen til hospitalet.

Tips & advarsler

  • Latex handsker og en vejrtrækning maske at beskytte begge parter fra sygdom og skabe en mere sanitære mund til mund vejrtrækning situation.
  • Hvis personen, der ikke har en puls, udføre CPR i stedet for redning vejrtrækning.
  • Hvis personen har en puls ikke udføre CPR.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com