Hepatitis C behandling varighed

10/08/2014 by admin

Hvor lang tid en person tilbringer i behandling for hepatitis C virus (HCV) infektion afhænger af, hvilken type af virus, at de enkelte har indgået, fordi den mest almindelige årsag til HCV infektion i USA ikke reagerer og mindre almindelige årsager til antiviral behandling. Varighed af behandling er også afhængig af hvor godt en individuel patienten reagerer på behandlingen.

Identifikation

En af de vigtigste elementer til at bestemme, hvor længe en person bliver nødt til at blive behandlet for HCV infektion gør en bestemmelse, som har indgået kontrakter anlægspræg (genetisk type) virus. HCV genotype 1 forårsager omkring 75 procent af tilfældene i USA, med typer 2 og 3 at gøre de fleste af resten af tilfælde, ifølge nationale fordøjelsessystemet sygdomme Information Clearinghouse (NDDIC). Genotype af virus kan bestemmes gennem laboratorieanalyse af en blodprøve.

Betydning

Tilfælde af HCV infektion forårsaget af HCV 1 reagerer ikke så godt på behandling med antivirale lægemiddel interferon. Det betyder, at mennesker med HCV type 1 i gennemsnit skal behandles dobbelt så lang med antivirale lægemidler, skrive dem med to eller tre, nemlig 48 uger vs 24 uger, Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC).

Test

Inficerede individer undergår behandling bør testes i hele til at kontrollere, om tilstedeværelsen af virus i blodet. Nogle mennesker reagerer på behandling hurtigere end andre og kan være i stand til at stoppe behandlingen, før det fulde anbefalede kursus er slut, Ifølge CDC.

Overvejelser

For nogle mennesker med fremskreden levercirrose, kan behandling med antivirale lægemidler ikke være en mulighed, ifølge Jorge L. Herrera, MD, af Division of Gastroenterology på University of South Alabama College of Medicine. Selv om nogle mennesker ikke kan rykke i leversygdom, rapporter Herrera om, at andre kan kræve en levertransplantation.

Effekter

Mennesker, der ikke reagerer på behandling med en indledende kursus af antivirale lægemidler, og der udvikler avanceret sygdom reagerer ikke på fortsatte behandling med antivirale lægemidler, ifølge A.M. di Bisceglie, et al., afdelingen for gastroenterologi og hepatologi, Department of Internal Medicine på St. Louis University School of Medicine.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com