Binyretræthed & årstidens påvirker lidelse

09/14/2016 by admin

Binyretræthed & årstidens påvirker lidelse

Adrenal træthed og vinterdepressioner er to betingelser, som medfører træthed. Selvom disse lidelser har forskellige årsager, kan generaliseret konsumption, er et symptom på adrenal træthed øge symptomerne på seasonal affective disorder.

Binyre træthed

Binyretræthed beskriver virkningerne af bliver binyrerne. Disse kirtler, som er placeret over nyrerne, regulerer hormoner, der hjælper i mange forskellige kropsfunktioner, især reaktion på stress. Når de ikke fungerer korrekt, er det vigtigste symptom en følelse af træthed, som ikke er nemt lettet.

Årsagerne til Adrenal træthed

Adrenal træthed skyldes overstimulering af binyrerne. Dette kan komme fra langvarig stress, kronisk sygdom eller overforbrug af steroid medicin.

Seasonal Affective Disorder

Det vigtigste symptom på seasonal affective disorder (eller SAD) er også træthed. Træthed øges betydeligt i løbet af efteråret og vintermånederne og falder i foråret og sommeren i denne lidelse.

Mulige sammenhænge

Selv om der er ingen videnskabeligt dokumenteret sammenhæng mellem binyretræthed og seasonal affective disorder, tyder Dr. James Wilson, en ekspert af binyretræthed, på, at funktionssvigt binyrerne kan gøre en person mere modtagelige for andre forhold, der forårsager træthed.

Corticotropin-releasing hormon

Endvidere konstateret nyere forskning på National Institutes of Mental Health, at patienter, der har SAD også reagerer unormalt at Corticotropin-releasing hormon, et kemikalie, der forårsager binyrerne til at udskille kortikosteroider. Dette kan også foreslå en sammenhæng mellem de to lidelser.

Behandling

Behandlinger for adrenal træthed og SAD er forskellige. Binyretræthed behandles ofte med kosttilskud og livsstilsændringer. Behandlinger for SAD omfatter lysterapi og anti-depressiva.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com