Hvad er fordelene ved jern piller?

09/16/2016 by admin

At tage jern piller, også kendt som jern kosttilskud, kan hjælpe kroppen på flere måder. Disse piller kan forbedre en persons sundhed og kvalitet i hverdagen. Jern piller er især gavnligt for små børn, der vokser hurtigt og gravide kvinder, der har behov for ekstra ernæring til at støtte deres ufødte barns behov.

Hvad er jern?

Jern er et mineral, der bruges af kroppen til at producere en sund mængden af røde blodlegemer.

Betydning

Hvis kroppen ikke producerer ordentlig mængden af jern nødvendige, kan der opstå en tilstand kaldet anæmi. Jern piller, vil hvis taget i rette mængder, bidrage til at lindre symptomer såsom træthed eller følelse nedslidte nemt.

Funktion

Jern piller anvendes til at hjælpe med at genopbygge mængden af jern i en persons blod, så kroppen kan producere en sund mængden af røde blodlegemer. Hvis en person har visse betingelser såsom blødningsproblemer, maveproblemer eller graviditet, kan en jerntilskud være nødvendig.

Overvejelser

Jern piller reducere sandsynligheden for komplikationer som følge af jernmangel såsom læringsproblemer i både børn og voksne. Jernmangel kan også forårsage åndenød, fysisk svaghed og gøre dig mere udsatte for infektion.

Advarsel

Altid konsultere din læge før du starter jern piller. Selv om det er skadeligt at mangle nok jern i blodet, kan højt niveau af jern være lige så skadeligt. Jern piller kan reducere effektiviteten af mange antibiotika eller blodtryk medicin og bør ikke tages sammen med aspirin eller ibuprofen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com