Liste over vand distrikter i Texas

08/16/2010 by admin

Liste over vand distrikter i Texas

Vand distrikter i Texas omtales som enten grundvand bevarelse distrikter eller underjordisk vand bevarelse distrikter. Distrikterne er oprettet gennem en stat lovgivningsproces eller en lokal andragende procedure administreret af Texas Kommissionen om miljømæssige kvalitet. Hver bevarelse district er beliggende i en større grundvand forvaltningsområde. Love vedrørende grundvand udvikling og beskyttelse er administreret af Texas vand Development Board.

Historie

Texas lovgiver begyndte at anerkende reservoirer af underjordiske vand ved at oprette bevarelse distrikter i 1949. I 1989, blev ligene af underjordiske vand officielt kendt som grundvand forvaltningsområder. Derudover blev hvert bevarelse distrikt mandat til at oprette planer om at styre hver underjordiske vandforsyning. Gennem yderligere lovgivning i 1995 godkendt staten dele af jord til at blive udpeget som grundvand forvaltningsområder. Indholdet i grundvandet forvaltningsplaner blev raffineret og den lovgivende forsamling har vedtaget en regional vand planlægning procedure i 1997. Texas vand Development Board blev godkendt i 2001 til at udvikle grundvand forvaltningsområder og omfattede alle grundvandsmagasiner i staten i sådanne områder. Hver grundvand bevarelse distriktet blev forpligtet til at dele deres planer med andre distrikter og fik myndighed til at kræve fælles planlægning blandt alle distrikter. I 2005 var lovgivning vedtaget kræver bevarelse distrikter inden for grundvand forvaltningsområder indkalder mindst én gang om året at sætte mål for tilstanden af grundvandsressourcer.

Formål

Grundvand forvaltningsområder indeholdende bevarelse distrikter blev oprettet for at beskytte og bevare kilder til grundvand findes i underjordiske reservoirer. Derudover er områderne ledelse ansvarlig for at bevare vandforsyning ved at reducere spild anvendelser af ressourcen, og kontrollere sammenbrud af jord som følge af inddragelse af grundvand.

Overvågning

TWDB, grundvand ressourcer Division er anklaget for overvågning af grundvandet undersøgelser herunder overvågning vandstand og sikre vandkvaliteten i management områder og bevarelse distrikter. TWDB også vedligeholder poster vedrørende vandboringer, godkender alle grundvand forvaltningsplaner, og tilbyder information og bistand til borgerne og staten vedrørende grundvand. Mange af vandboringer overvåges af TWDB er med henblik på kunstvanding, brug i hjemmet og husdyr vanding, mens andre er ejet af kommercielle vandforsyning virksomheder og industrielle interesser. Vandstanden måles ved hjælp af flere metoder, afhængigt af godt overvåges. Metoder omfatter brug af stål bånd, elektriske linjer, sonic detektorer og trykmålere.

Statistik

I marts 2011 er der 96 bekræftede grundvand bevarelse distrikter i staten enten helt eller delvist dækker 172 amter. Det største distrikt, kendt som High Plains underjordisk vand bevarelse distrikt nummer et, består af 12.000 kvadrat miles. Kvarteret Red Sands grundvand bevarelse er den mindste, bestående af 31 kvadrat miles. Samlede grundvandet forbrug i staten var cirka 9,7 millioner acre-feet i 2008.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com