Forebyggende vedligeholdelse for fedt fælder

08/10/2012 by admin

Fedt, olie og fedt ("TÅGE"), der angiver sanitære kloaksystemer fra restauranter og andre høj volumen mad regnskabsudarbejdere skabe økonomiske og miljømæssige risici. TÅGE vil tilstoppe og beskadige rør og forstyrre vand behandling plante operationer. Lokale sanitære ordinancer kræver restauranter og fastfood, der rutinemæssigt genererer betydelige beløb for at opfange TÅGE med tilstrækkeligt dimensioneret, og regelmæssigt rengøres køkken fedt fælder. At holde disse enheder i god orden fordele, både den enkelte fødevarevirksomhed og Fællesskabet.

Stoppe TÅGE i køkkenet

Forebyggende vedligeholdelse til under-vask fedt fælder kan bidrage til at minimere TÅGE indsamlede mængder. Disse omfatter genbrug af affald madolie; "tør aftørring" gryder, pander og dishware før parabol vask; bortskaffelse af Fødevareaffald ved genanvendelse og/eller fast affald fjernelse; ved hjælp af en tre-vask opvask system, til vask, skylning og desinfektion retter; ved hjælp af vandtemperaturer i alle dræn af mindre end 140° F til at holde fedt fra opløse og blande med afstrømning vand; udstationering "Ingen fedt" tegn over dræn og på forsiden af opvaskemaskiner; og sikre, at køkkenpersonale ikke er kun uddannet i disse procedurer, men overholder dem.

TÅGE i fælden

Uundgåeligt, træder nogle TÅGE fælden fra køkken afløb. For at holde rør fungerer korrekt, og fra frigiver usmagelige lugte i business plads og TÅGE i det sanitære kloaksystem, kan det blive nødvendigt at rengøre grease trap ugentligt eller oftere hvis fundet for at være mere end 50 procent fuld når rengøres ugentligt. Brug ikke varmt vand, syrer, ætsende væsker, opløsningsmidler eller emulgerende agenter. Hvis medarbejdere gør være rengøring i stedet for en professionel fedt vognmand, sikker på, at de beskytter deres hænder med solide gummihandsker og at vaske bagefter. En leder skal vidne, rengøring er grundig og at enheden fungerer korrekt. Optagelse hver rengøring i en vedligeholdelse log vil tjene til at guide den rengøring tidsplan og tjene som bevis for nødvendig vedligeholdelse for sanitære inspektører.

Clearing TÅGE fra fælden

Start med redder vand i fælden at lette rengøring og udleder det i det sanitære kloaksystem. Næste, fjerne bafler fra fælden, dypper det ophobede fedt ud af fælden og indsætter det i en vandtæt beholder. Skrab siderne, låget og de klapper med en spartel til at fjerne så meget fedt som muligt, deponere det i vandtæt beholder samt til fedt vognmanden at afhente. Så Saml fælden og registrere mængden af fedt fjernes i logfilen for vedligeholdelse for info om byen.

Et alternativ til fysisk rensning Fedtfang, indebærer anvendelse af en biologisk aktive enzym løsning, der nedbryder TÅGE i fælden og rør. Enzymerne nedbrydes organisk materiale til kuldioxid og vand, at skabe en ren, lugtfri og letflydende system. Check med relevante afdeling eller vand behandling sundhedsmyndighederne i dit community for at se, hvis lokale ordinancer tillade, at denne "grønne" og langt mere behagelig metode.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com