Lungeproblemer forårsaget af skimmelsvamp

09/14/2016 by admin

Sort skimmel indånding kan påvirke lungerne, forårsager forringelse af væv, blødninger og respiratoriske infektioner. Personer med nedsat immunforsvar, såsom de ældre, børn, dem, der lider af immune sygdomme, og folk med præ-eksisterende lunge sygdomme som astma, emfysem og kronisk bronkitis, er særligt udsatte for at udvikle sort mug lungeproblemer.

Identifikation

Sort mug er en slimet konsistens og er grønlig-sort i farven. Det kan vises som misfarvning på vægge, lofter og træ, eller som meldug pletter på møbler, tekstiler og tæpper. Sort skimmel giver off en muggen lugt og spreder sig hurtigt, trives i områder, der indsamler fugt. Det også en tendens til at ophobe sig i skjulte rum såsom kabinet, opvarmning og afkøling systemer, drywall, apparater, ventilationskanaler, luftkanaler, tagrender og under gulve.

Potentielle

Sort mug er en miljømæssig inhalant, der rejser gennem luften og ind i kroppen gennem næse, øjne og mund. Langvarig indånding af sort mug kan resultere i en bred vifte af lungeproblemer og sundhedsmæssige betingelser, herunder kløende eller rindende øjne, overbelastning, løbende næse, nysen, kradse eller ondt i halsen, hoste, vejrtrækningsbesvær, træthed og eksem.

Effekter

Astma er en kronisk inflammatorisk sygdom i de nedre-respiratoriske system, og dens symptomer på astma kan udløses af allergi, motion og en bred vifte af miljømæssige snifning som støv, pet dander, pollen og skimmel---alle kunne irritere luftvejene og forårsage bronchiale spasmer. Indånding af sort Mugsporer forårsager lungevæv i følsomme individer til at svulme, producere slim blokeringer i luftvejene, der snøre vejrtrækning og øge sandsynligheden for et angreb.

Overvejelser

Sort mug er en fælles miljømæssige allergen, hvilket typisk fører kroppen til at frigive kemiske histaminer svar. Histamin produktion forårsager allergisymptomer på overbelastning, hoste, hvæsen og åndenød på grund af betændelse i lungerne. Sort mug kan forårsage sundhedsproblemer i astmatikere uden allergi og personer, der ikke har tidligere har lidt af astma eller allergi.

Advarsel

Aspergillose er en bred kategori af lungesygdomme forårsaget af mold indånding. Svær astma, luftvejsinfektioner og Bronchopulmonale allergier kan udvikle med øget udsættelse for sort mug. Lungeproblemer opstår, når aspergillis sort mug ophobes i luft rum i lungerne, skabe en svampe masse, der fører til en tilstand kaldet aspergilloma. Invasive aspergilloma kan spredes i hele blodet, forårsager lungerne til at bløde, påvirker andre organer, skader knogler og forårsager neurologiske komplikationer såsom hukommelsestab og demens. Fortsatte indånding af sort mug kan føre til forskellige former for aspergillose hos disponerede personer, der har eksisterende lungesygdomme, lungeskader eller immun-mangeltilstande.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com