Medicinske anvendelser for zeolit

05/16/2011 by admin

Medicinske anvendelser for zeolit

Zeolit er et mineral, der oprettes, når smeltet lava køles af havvand. Det bruges til afgiftning af humant blod. Zeolit er i øjeblikket markedsføres i pulver og flydende form, men ifølge flere kilder, herunder zeolitefacts.org, flydende zeolit er ineffektiv, da liquifying mineralet negerer sin negativ ladning. Det er den negative ladning, hvis det indtages, der tiltrækker positivt ladede molekyler — som tungmetaller, skadelige kemikalier og toksiner — i blodbanen. Ifølge NaturalNews.com, fremstår zeolit som en vigtig del af kampen mod kræft, hjertesygdomme og andre medicinske tilstande.

Fælder skadelige metaller

Ifølge Dr. Howard Peiper, zeolit fælder skadelige metaller som bly, kviksølv, arsenik og kadmium. Disse metaller har været knyttet til visse kræftformer og hjertesygdomme. Ved at sænke niveauet af disse metaller i kroppens blod stream kan zeolit også mindske risikoen for kræft.

Fremmer sund pH niveau

Zeolit hjælper også med at afbalancere kroppens pH niveau. Alt for lav pH niveauer kan føre til en forudsætning for kræft, sænket hjerneaktivitet, depression, angst, hallucinationer, paranoia, vrangforestillinger og stupor. Zeolit bidrager til at bringe kroppen mod et mindre sure pH (7,35-7,45 er normal) faldende de mulige virkninger af disse betingelser.

Antioxidant

Zeolit fungerer som en antioxidant, men på en anden måde at de fleste. Zeolit fælder, deaktiverer og eliminerer frie radikaler. De fleste antioxidanter fælde kun de frie radikaler.

Andre medicinske anvendelser

Zeolit reducerer bivirkninger af stråling og kemoterapi; øger kroppens antioxidant niveauer; stabiliserer immunsystemet; stopper akut og kronisk diarré.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com