Hvad sker der hvis du spiser kampe?

09/15/2016 by admin

Hvad sker der hvis du spiser kampe?

Kampe er ikke spiselige og kan forårsage skade på din krop. Nogle mennesker, der har en lidelse kaldet pica tørster, spise fødevarer elementer som brændt kampe og snavs. Små børn har typisk pica som en del af udforskning af omgivelserne, mens nogle gravide kvinder kan også støde på pica cravings. Hvis du er nysgerrig omkring spise kampe, er det bedre at overlade dem til deres formål om at starte flammer.

Smag

Den første ting, der sker, hvis du spiser kampe du vil bemærke en forfærdelig smag. Moderne kampe er lavet af rød phosphor, kalium Chlorat og svovl, ifølge populære Science magazine. Den røde fosfor antænder kampen, mens Kaliumklorat og svovl er brændstof til den. Når kampen er ramt, gør den kemiske reaktion hvid fosfor, der sætter gang i kampen. Hvis du spiser kampe vil du have en svovl fosfor smag i munden, det ville være ligesom metallisk, rådne æg.

Ånde

Hvis du spiser kampe, vil vejret have en hvidløg-lignende lugt. Ifølge "The Journal of Nutrition," indeholder hvidløg svovl, som er en af de vigtigste ingredienser til kampe. Om tidsskriftet har fundet fordele af hvidløg, der findes ingen sundhedsmæssige fordele for at spise kampe. Så hvis du tilfældigvis til at spise kampe vil din ånde lugter svarende til hvidløg. Dette er et tegn på en pet eller barn, der har spist kampe.

Mavesmerter

Spise kampe kan forårsage mavesmerter. Du kan også opleve mavesmerter, opkastning og diarré. Dette er fra fosfor og svovl, som er også ingredienser i rottegift. Ifølge Det Forenede Kongerige National Health Service, bør en voksen har ikke mere end 550 mg fosfor en dag. Dette er grunden til, at kampe kan være giftige, især for børn.

Koma

Du kan gå ind i kramper og koma. UKs National Health Service bemærker også, at for meget fosfor over tid reducerer kroppens calcium, hvilket kan føre til knogletab. Ifølge Townsend Letter for læger og patienter, blev fosfor forgiftning fundet i match fabriksarbejdere. Fosfor bindes til slimhinderne i kroppen og overeksponering for kampe kan forårsage alvorlige lever, hjerte, nyrer og centralnervesystemet skader.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com