Hvordan man bruger smertebehandling til fibromyalgi

06/18/2012 by admin

Hvordan man bruger smertebehandling til fibromyalgi

Fibromyalgi patienter oplever en spærreild af smerte over deres organer. Tilstanden er ofte udløst af en infektion. I nogle tilfælde, er fibromyalgi anlagt den ved fysisk eller følelsesmæssige traumer. Læs videre for at lære at bruge smertebehandling for fibromyalgi.

Instruktioner

• Tur til at akupunktur. Mange fibromyalgi patienter rapporterer, at brugen af denne østlige tilgang til smertebehandling garners resultater.

• Tap tricykliske antidepressiva. Disse lægemidler anvendes typisk til behandling af depression, men de har vist sig ganske effektiv til behandling af fibromyalgi smerter. Denne gruppe omfatter stoffer som amitriptylin og doxepin.

• Søge hjælp med analgetika og kortison. Ved at indsprøjte disse medikamenter til områder, som ondt, ondt bløddele finde lindring og kroniske smerter kan lindres.

• Brug biofeedback. Denne behandling rute får til hjertet af fibromyalgi ved at forsøge at corral den stress, der kan forårsage det.

• Brug transkutan elektrisk nervestimulation (TENS) at dæmpe fibromyalgi smerter. I denne tilgang, en lys elektrisk stød administreres, via en TENS enhed, til de nerveender, der er forbundet med din smerte. Bærbare og små som et spil kort, TENS enhed kan bæres i løbet af dagen for stabil smertebehandling.

• Finde lindring via perkutan elektrisk nervestimulation (PENNE). Denne tilgang er lig den, der tilbydes af TEN enhed, undtagen i dette tilfælde, stød er leveret via en nål, der sprøjtes ind i huden. PENNE menes at være en mere effektiv behandling end TEN i de fleste tilfælde, og det skal administreres af en læge.

• Føler sig bedre ved hjælp af kraniel elektroterapi stimulation (CES). I denne tilgang sendes en mild elektrisk strøm gennem hovedet via elektroder, som er klippet til din øreflipperne. Denne behandling siges at administrere fibromyalgi smerter ved forsigtigt at fremme din hypothalamus at rampe op sin generation af neurohormones.

• Udnytte hypnoterapi for fibromyalgi pain management. Under denne metode, kroppen tilskyndes til at helbrede sig selv via en besked som en hypnoterapeut har leveret din underbevidsthed.

Tips & advarsler

  • Motion er en vigtig del af din fibromyalgi pain management protocol, som det har vist sig at lindre symptomerne. Vælg aerobic, udøver mindst 30 minutter hver dag. Henvende sig til fods, en stationær cykel eller en elliptisk maskine til din træning. Har til formål at gøre dette til en fast del af din rutine, ikke bare noget du udholde indtil dine symptomer løft.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com