Sådan Stop Rygning elektriske cigaretter

08/21/2010 by admin

Sådan Stop Rygning elektriske cigaretter

Stop Rygning hjælpere, såsom den Elektrisk cigaret er gode metoder til at hjælpe sparke tobak cigaret vane. I nogle tilfælde, dog, bliver de så meget af en vane som tobak cigaretrygning. Fordi mange Elektrisk cigaret kapsler indeholder nikotin, er de stadig vanedannende. Nikotin er en stærk stof, der reagerer med hjernens mekanismer til at skabe en stærk afhængighed. Ligesom med tobak cigaretter, rygere, der valgte den Elektrisk cigaret kan har brug for hjælp til at holde op. Ved hjælp af mange af de samme metoder, som tobak cigaretrygere bruge vil bryde elektriske cigaretter samt afhængighed.

Instruktioner

• Forstå hvad elektriske cigaretter er. Ved makeup af den flydende røg i patronerne er vanedannende, hvis de indeholder nikotin. Juryen er stadig ude på sikkerheden af elektriske cigaretter, men erstatte en afhængighed med en anden ikke giver mening. Ligesom enhver anden rygning rygestop støtte er elektriske cigaretter let at bruge som en udskiftning krykke.

• Lære alt hvad du kan om virkningerne af nikotin på hjernen. Det er rigtigt, at nikotin ikke forårsage kræft. At tillader folk at retfærdiggøre ved hjælp af produkter, der leverer nikotin, som hvis det var sikker. Nikotin er en kraftig stof. Det er naturens naturlige insekticid. Det er tobak plantens måde at holde andre insekter væk. Underligt nok, spejle det også hundredvis af nøglen hjernen kemikalier i den menneskelige hjerne. Nikotin låser disse hjernen styrer og tager fat i adskillige vigtige kropsfunktioner. American Cancer Society siger, at nikotin er lige så vanedannende som kokain eller heroin. At vide, hvordan din hjerne og din krop fysisk reagerer på nikotin hjælper med at besejre den cravings og afhængighed.

• Skift til patroner, der indeholder ingen nikotin. Ved hjælp af en ikke-nikotin patron giver dig tid til at tilpasse sig ingen stoffer samtidig med, at den mundtlige og fysisk tilfredsstillelse.

• Drik masser af frugtjuice at holde dit blodsukker niveauer op. Reduktion, og derefter manglende nikotin drastisk reducerer blodsukkerniveau og efterlader dig følelsen træt, lunefuld og rystende. Lavt blodsukker også giver dig hovedpine. Holde din blodsukker på en sund måde at undgå mange af de desperate abstinenssymptomer.

• Stop benytter den Elektrisk cigaret og tygge sukker-fri tyggegummi, når en trang strejker. Skriv ned dine grunde til at holde op. De er nemme at glemme midt i en trang. Find en god støttegruppe, der forstår og er fast. Med andre, der ved hvad det er at gå gennem nikotin tilbagetrækning vil give dig mulighed for at fortsætte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com