Retningslinjer for koloskopi Screening

06/21/2012 by admin

Retningslinjer for koloskopi Screening

De fleste mennesker ser ikke frem til at besøge deres læge. Dem, der forstår, hvad de kan forvente ofte føler dog bedre forberedt og mere komfortabel med procedurerne. Forebyggende procedurer, såsom en koloskopi er en af de bedste måder at beskytte din sundhed.

Anbefalinger

Hvis du ikke har en familie historie af kolorektal cancer, skal du have din første koloskopi screening, når du er 50 år gammel. Denne procedure bør gentages mindst en gang hvert 10 år. For dem med en familie historie af sygdommen anbefales tidligere og hyppigere koloskopi screeninger.

Fordele

En koloskopi screening er en af de bedste metoder til at opdage potentielt kræft polypper tidligt, som kan vokse og føre til kræft i tyktarmen og ud over. Andre spørgsmål i mave-tarmkanalen kan også påvises som ulcerationer, blokeringer og betændelse.

Potentielle risici

Ligesom de fleste medicinske procedurer er der potentielle bivirkninger og risici ved modtagelse af en koloskopi screening. Du kan bløde, bliver oppustet eller endda opkast. Det er ikke anbefales, at gravide kvinder får en koloskopi. De fleste bivirkninger, men er mild i normale patienter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com