Dow Corning afvikling oplysninger

09/07/2010 by admin

Dow Corning afvikling oplysninger

Dow Corning er en sagsøgt i en serie af individuelle og kollektive søgsmål retssager påstand om, at tusindvis af kvinder har lidt en bred vifte af sygdomme på grund af dens silikonebrystimplantater. Der er omkring 2,35 milliarder dollars afsat til mere end 300.000 sagsøgere. Dow Corning gemt for konkurs beskyttelse som følge af udligningen.

Baggrund

Dow Corning var maker af kosmetisk kirurgisk produkt silikonebrystimplantater. Starter i 1977, begyndte kvinder at klage, at implantaterne forårsaget alvorlige sundhedsproblemer; den mest almindelige klage var, at produktet forårsaget brystkræft. De første retssager opstod i 1984 og snart bagefter, patienter påståede implantaterne også forårsaget leddegigt, lupus og andre autoimmune sygdomme.

Sagsøgere

Antallet af sagsøgerne i klasse-søgsmål retssager havde besteget til mere end 300.000 af 1997. I 1998 var var en aftale nået, med Dow Corning indgive konkursbegæring. Selskabet ikke komme fra kapitel 11 beskyttelse indtil 2004, da amerikanske District Court dommer Denise Page Hood indstille afviklingsdagen og påstande begyndte at blive behandlet.

Bosættelser

2,35 milliarder $ bygden etableret i en domstol-overvåget fond tilladt overlevende til modtager $2.000 til $250.000, afhængigt af alvorligheden af skaderne. Kontrol blev udstedt begynder i juni 2004. Den globale rækkevidde af skader og efterfølgende bosættelser inkluderede patienter fra USA, Storbritannien, Mexico, Spanien, Tyskland, Frankrig, Nederlandene og Portugal.

Afregning kontrovers

I en erklæring, Dow Corning betragtes forliget '' en god tro indsats for"at bringe sagen til ophør. Men mange patienter var ikke opfyldt på grund af mængden i forliget, og andre, der har besluttet ikke at acceptere forliget sagde de muligvis år at vente på deres dag i retten.

Stadig aktive

Klasse-søgsmål retssager forbliver aktiv, men er planlagt til at lukke permanent på December 15, 2010. Patienter, der modtog Bristol-Myers Squibb, 3M eller Baxter International bryst implantater før 1 juni 1993 er stadig berettiget til at registrere før udløbet af fristen. Kvinder, der havde McGhan medicinske implantater mellem 3. august 1984, og 31 december 1991, er også berettiget til at registrere. Fordringshaverne kan få flere oplysninger ved at logge på webstedet Dow Corning afvikling (se det første link i afsnittet referencer).

Hævder procedurer

Fordringshaverne skal indsende tilstrækkeligt medicinsk dokumentation inden for frister for at være berettiget til en løsning. Vitaminmangel meddelelser vedrørende dokumentation og andre krav kan sendes af tilgodehavender Office, som ikke vil gennemgå svar til bekendtgørelsen mere end to gange. Fordringer Office, gennem sine fordringer bistand filial, kan hjælpe sagsøgerne støvtætte gennem dokumentationskrav.

Implantater sikkert

I 1999 udstedte en Kongressens udpeget Institute of Medicine Udvalget af 13 forskere en 400-prage rapport, der fandt, at silikonebrystimplantater ikke resulterede i patienter ordregivende storesygdomme. Skader blev karakteriseret som "lokaliseret problemerne" i hvilke implantater er bristet, føre til infektioner og ardannelse. Imidlertid blev ikke fundet nogen direkte sammenhæng mellem implantater og brystkræft. Andre forskere gjort lignende resultater. Resultaterne har ingen indflydelse på afvikling af bosættelserne, men da har allerede indgået aftaler med Dow Corning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com