OSHA forordninger på trappen

09/08/2012 by admin

OSHA forordninger på trappen

Ifølge Bureau of Labor Statistics, i 2007 falder ca. 3 procent af skader fra involveret trapper eller trin. Occupational Safety and Health Administration udnytter 29 fr 1910.24 til at beskrive trappe og trappe krav til design og konstruktion. Denne forordning indeholder retningslinjer for både permanente og grund trapper og trapper. OSHA har også skabt en konsolideret guide (publikation 3124) og omfatter trappe uddannelse som en del af sin opsøgende træningsprogram.

Generelle krav

Denne standard omhandler generelle krav "til sikker konstruktion og fremstilling af faste generelle industrielle trapper." Dette omfatter trappen, der fører mellem etagerne og omkring udstyr eller maskiner. Trappen bruges som ild udgange er ikke inkluderet. Fast trappen er påkrævet uanset hvor regelmæssige rejser mellem niveauer eller gulve finder sted. Områder, hvor arbejdstagerne skal medbringe genstande i hånden, som leverancer eller værktøjer, kræver trapper, fordi stiger ville være usikre. Vindeltrapper tillades kun i områder, hvor en normal trappe er upraktisk. Snoede trapper er tilladt i tanke eller i andre runde strukturer, forudsat den struktur diameter er mindst 5 fødder.

Trappe konstruktionskrav

Ordentlig opførelsen af trapper og trapper omfatter krav til styrke, bredde, vinkel af stigningen, skridsikkert slidbaner, platforme og lodrette frihøjde. Trappen er forpligtet til at være i stand til at bære en belastning på mindst fem gange en normale arbejdsbyrde eller 1,000 pounds, der er størst. Trapper skal være mindst 22 inches lang. Vinklen på anledning bestemmes af højden mellem trappen og dybden af slidbanen. OSHA-kræves vinkel er mellem 30 og 50 grader. Den anledning og slidbane dybde skal være ensartet over hele flyvningen af trapper. Trappetrin, skal være skridsikre, udført med trappe selve materialet eller med en anvendte belægning. Stairway platforme skal være mindst lige så bred som trapper og mindst 30 inches lang. Der skal være mindst 7 fod af lodrette frihøjde mellem slidbaner og eventuelle faste objekter.

Håndliste konstruktionskrav

Hver flyvning af trapper med fire eller flere risers (den lodrette stykke af trappe) er forpligtet til at have rækværk. Disse rækværk består af en top jernbane mellem 30 og 34 inches over slidbane overflade og en midterste jernbane halvvejs mellem slidbanen og top jernbane. Ene ende af skinnerne skal knyttes direkte til en væg til at give maksimal stabilitet. Hvis rækværket er lavet af træ, der et indlæg kræves mindst hvert 6 fod. Hvis rækværket er lavet af rør, der en post kræves mindst hver 8 fod.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com