Hvad er kinesiske magnetiske suge Cupping?

05/22/2012 by admin

Suge cupping er en del af traditionel kinesisk medicin (TCM). Oprindeligt, kvæg horn blev brugt som "kopper" som en alternativ form for kirurgi. Ideen bag cupping er at afgiver varme gennem kopper, ved hjælp af undertryk, at sutte eller absorbere giftstoffer fra huden, hvorved slappe af stive muskler og væv og stimulere blodcirkulationen. I dag, cupping har udviklet sig fra enkle kvæg horn til brugen af magnetiske produkter; men det stadig bevarer princippet om alternative healing.

Identifikation

Magnetiske sugekopper er individuelle kopper med en squeezable vakuum pære fastgjort på toppen. Hver kop indeholder en magnetisk spids eller "nål" indeni.

Funktion

Princippet bag hjælp af magnetisk nåle er at justere retningen af nord og syd poler i kroppen for at skabe en lige, afbalanceret stimulation ved hjælp af Akupressur punkter.

Funktion

Magnetiske suge cupping indebærer ikke piercing huden. Magnetisk spids holder sig inden for de kop og forbliver fast på huden.

Overvejelse

Midlertidig lilla kop markeringer på huden er normal efter terapi-session og forsvinde inden for et par dage.

Behandling

Mange bruger denne alternativ behandling til at helbrede forskellige lidelser, herunder almindelige forkølelser, muskelsmerter, astma, søvnløshed og endda støtte i vægttab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com