Tips for at give førstehjælp til babyer

05/25/2012 by admin

Tips for at give førstehjælp til babyer

Forældre bør vide nogle af de grundlæggende trin til at give førstehjælp til babyer. På et tidspunkt, ethvert barn vil have en skade eller bliver syge, og det er vigtigt, at du ved hvad de skal gøre i enhver situation at sikre sundhed og velvære er for din baby. Tager et spædbarn CPR og førstehjælp klasse er hjælpsom, er her nogle tips, som du kan bruge hvis du har brug for dem.

Allergisk reaktion

Som dit barn begynder at udforske verden og forskellige fødevarer, kunne hun have en allergisk reaktion. Den mest alvorlige form, kendt som anafylaksi, kan være liv truer og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Symptomer af anafylaksi kan omfatte vejrtrækningsbesvær, nældefeber og hævelse. Opkald 911 eller få det nærmeste hospital, hvis dit barn viser nogen af disse symptomer. Hvis hun har en svær allergi, vil du blive givet en EpiPen, som vil stoppe en allergisk reaktion. At bruge det, fjerne den grå hætte, peg sort hætte på den ydre lår, jab EpiPen på en 90 graders vinkel i låret og hold den der i 10 sekunder. Fjerne EpiPen og gnid injektionsstedet forsigtigt i en yderligere 10 sekunder. Tjek den sorte spids skal sikre, at nålen er udsat. Hvis det er udsat, blev medicinen givet. Hvis ikke, Gentag trinene. Erstatte fælles landbrugspolitik og brug ikke igen. Tage din baby til en læge straks.

Hvis dit barn har en mildere reaktion på et allergi som eksem, vil en løbende støj eller nysen du være i stand til at bruge over counter førstehjælp. Eksem kan behandles med hydrocortison creme. Spædbørn kan også gives små doser af allergi medicin, men ringe til din læge for korrekt dosering.

Sygdom

Alle babyer får en feber på et tidspunkt i gang. En baby er anset for at have en høj feber, hvis temperaturen når over 103 grader F. Det er vigtigt at forsøge at reducere feber, fordi en langvarig høj feber kan føre til en beslaglæggelse. Give dit barn nogle spædbarn feber reduktion medicin. Sørg for, at medicinen hedder det, at det er for spædbørn---ikke børn eller voksne. Tage den babytøj og svamp hende med en cool vaskeklud. Hvis feberen ikke går, eller din baby begynder at vise tegn på angst som hurtig og overfladisk vejrtrækning, ringe til din læge eller gå til skadestuen straks.

Skade

De fleste skader i spædbørn er forårsaget af bilulykker. Hvis din baby opretholder en skade, kigge efter blødning eller stød og slag danner. Hvis din baby er blødning, lægge pres på det indtil blødningen stopper, rense såret og dække det med en forbinding. Hvis blødningen har problemer med at stoppe, eller hvis såret ser dyb, tage barnet på skadestuen skal vurderes af en læge. Hvis du ser en bule eller blå mærker begyndt at danne, holde en kold komprimere over skaden. Se din baby omhyggeligt, især hvis bump var på hovedet. Hvis din baby har ændringer i adfærd, eller hvis du er bekymret tage ham med din læge for en evaluering.

Kvælning

Hvis din baby begynder at kvæle men er hoste, lad hende fortsætte med at hoste. Hun kan muligvis fjerne objektet selv. Hvis hun ikke spørge nogen ellers at ringe 911. Hvis du er alene, bør du gøre mindst to minutter af pleje, før du holder op med at ringe 911. For at hjælpe en kvælning baby, se om du kan se objektet hun kvælning på. Hvis du kan, forsøge at fjerne det med fingrene i en hooking bevægelse. Pas på at ikke skubbe det yderligere ned i halsen. Hvis ikke, du skal lægge hendes ansigt ned på underarmen med hovedet lavere end resten af hendes krop og hendes hoved understøttes af din hånd. Bruge hælen af din anden hånd til at give barnet fem hits på ryggen mellem skulderbladene. Du bør derefter forsigtigt slå barnet så at hun står op støtter hoved og hals hele tiden. Give hendes fem brystet fremstød ved at placere to fingre direkte mellem barnets brystvorter og komprimere brystet omkring en tomme. Gentag disse trin. Hvis din baby begynder at hoste, lad hende prøve at hoste objekt ud.

Spædbarn CPR

Hvis din baby stopper vejrtrækning eller hans puls stopper. Du bliver nødt til at gøre spædbarn CPR. Som med kvælning instruktioner, har nogen ringe 911. Hvis du er alene, give to minutter af pleje og derefter stoppe for at tilkalde hjælp. Lå ham på en plan flade og åbne hans luftvejene ved lidt vippe hovedet tilbage. Du kontrollere, at der er intet synligt, som blokerer for hans luftveje. Hvis der, forsøge at fjerne objektet med en hooking bevægelse af fingrene. For at starte CPR, dækker hans mund og næse med din mund og give ham to hurtige vejrtrækninger. Vær forsigtig og Tving ikke for meget luft i hans lunger. Luften skal være lige nok til at gøre hans bryst stige. Hvis brystet ikke stige, kunne baby kvalt. Hvis luften går, fortsat med spædbarn CPR. Mønsteret skal være som følger, 30 brystet kompression til to vejrtrækninger. For at gøre brystet komprimeringer, Forestil dig en linje mellem barnets brystvorter, placere to fingre direkte nedenfor denne linje i midten af det og komprimere brystet 1/2 tommer til en tomme. Fortsæt mønsteret, indtil hjælpen kommer frem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com