Sådan kender forskellen mellem en Copay og en Deductibe

06/09/2012 by admin

Er du en af mange mennesker, der finde dig selv snuble over ordene "Copay" og "Fradragsberettigede?" For de fleste mennesker, kan disse to ord være ganske forvirrende. I virkeligheden, fleste forsikrede mennesker ikke engang ved hvad en "Copay" er. Når de går ind i lægens kontor, tror de tyve fem dollar udbetaling de gør er deres fradragsberettigede, når det er faktisk en copay.

Instruktioner

Co-betaler og selvrisikoen forklaret

• Lære definition af fælles løn:Det beløb, en forsikringstager forventes at betale for en medicinsk regning på tidspunktet for en læge kontor besøg.

Når du går til din læge for en forkølelse eller en årlige check-up, betragtes dette som en kontor besøg. Din læge vil kræve du til at betale din Co løn, som med de fleste ydelser er et fast beløb varierer mellem $15 og $40. Henvises til din forsikring pakke for at finde ud af hvor meget din er, hvis du ikke allerede kender.

• Lære definition af fradragsberettigede:Det beløb, som en indehaver af en forsikringspolice skal betale out-of-pocket før refusion begynder efter co-assurance sats.

En selvrisiko er en typisk spænder overalt fra $250 til $2500 (undertiden flere) baseret på din forsikringspolice.

• Lære definitionen af co-assurance:

En co-assurance er procentdelen af dækket udgifter, at forsikringen indehaveren har til at betale for visse tjenester efter deres fradragsberettigede er opfyldt.

Den mest almindelige co-assurance niveau er en, hvor forsikringstageren betaler 20 procent af udgifterne og forsikringsselskabet betaler 80 procent. Dette bør ikke forveksles som en fælles løn, da en traditionel Co pay er et fast gebyr.

• Være opmærksom på, at elementer som stationær hospital stays og kirurgiske procedurer er dækket med en co-assurance af typisk 10-30 procent efter beløb i din forsikringspolice. Din fradragsberettigede gælder først, hvis det ikke er blevet opfyldt. Også være opmærksom på, at din lægebesøg er beklædt med din faste copay.

Tips & advarsler

  • Ikke at forveksle Co løn med coassurance. Ingen selvrisiko skal være opfyldt for en egenbetaling. Hvis du vil vide mere, henvises til fordel hæftet, der er blevet leveret af dit forsikringsselskab. Hvis du har yderligere spørgsmål, du kan ringe til kundeserviceafdelingen hos forsikringsselskabet og en repræsentant vil være i stand til at hjælpe dig.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com