Anvendelser af Argon Hydrofluoride

06/09/2012 by admin

Ifølge Universal industrigasser er argon (Ar) en del af den gruppe kaldet sjældne eller ædelgasser, bliver fundet i atmosfæren ved en koncentration på under 1 procent af volumen. Det er en farveløs, lugtfri, smagløs og ugiftige gas. Som de andre ædelgasser, er argon stabil og modstandsdygtig over for limning med andre elementer, ifølge hjemmesiden Science slot.

Men syntesen af sin kun sammensatte, argon hydrofluoride (HArF), blev med held udført af forskere ved universitetet i Helsinki i 2000. Trods denne opdagelse er dens industrielle anvendelser stadig skal findes, ifølge BNET. Ifølge bogen "Kemisk nomenklatur" redigeret af K. J.Thurlow, kan argon hydrofluoride også kaldet argon fluorohydride.

Anvendelser i videnskabelig forskning

Argon fluorohydride er stabil kun ved meget lave temperaturer, som-246 grader Celsius (-411 grader Fahrenheit). Hvis der ikke holdes på dette område, begynder en kemisk forbindelse at nedbrydes, ifølge hjemmesiden Jefferson Lab. Dette begrænser anvendelserne af argon fluorohydride til videnskabelig grundforskning.

Industriel anvendelse

Selv om argon har mange industrielle anvendelser--herunder UV-lamper, ildslukkere, kræftbehandling og vinfremstillingen--sammensatte argon fluorohydride har ingen industrielle anvendelser som i endnu. Ifølge Jefferson Lab er dette på grund af dets skrøbelige kemiske grænser og ekstrem afhængighed af meget lave temperaturer, som kun findes i laboratoriet miljøer.

Bruger i fremtiden

Gernot Frenking, en kemiker på Philipps-Universitat Marburg i Tyskland har erklæret konstateringen af argon fluorohydride "er kun et halvt skridt mod virkelig syntetisere en argon sammensatte." Han mener syntesen af argon fluorohydride i stand til at overleve ved stuetemperatur er teoretisk muligt, men yderst vanskeligt. Ifølge BNET er brugen af argon fluorohydride i fremtiden afhængig af dette.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com