Hvad er behandlingerne af svimmelhed?

03/13/2012 by admin

Hvad er behandlingerne af svimmelhed?

Svimmelhed er ofte et symptom relateret til medicin tages til at behandle en medicinsk tilstand. Men der er tidspunkter, når følelsen af at miste din balance er knyttet til en ubalance i ernæring. Forøge dit vitamin indtag eller ved hjælp af effektive naturlægemidler kan hjælpe behandle og forebygge svimmelhed.

Vitamin B

En ufuldstændig mængden af nogen af de komplekse B-vitaminer kan forårsage svimmelhed, forvirring og endda kvalme. Hjernens udvikling, immun og nervesystem og blodcirkulationen kræver nok B-vitaminer til at fungere ordentligt. De vigtigste B-vitamin, der kan forhindre svimmelhed er B6. Niacin understøtter hjernefunktion. Hvis du oplever svimmelhed regelmæssigt, så er det en god idé at tage ca. 300 mg vitamin B6 hver dag. At få tilstrækkelige mængder af B6 kan rette årsagen til din svimmelhed.

Naturlægemidler

Naturlægemidler kan gøre underværker for svimmelhed af efterfyldning din krop med de næringsstoffer det mangler, som kan også forårsage du føler dig svimmel. Selleri saft tages dagligt vil øge dit indtag af vitaminer og mineraler. Selleri er rig på begge. Hvis du vil oprette selleri juice, skal du bruge en saftpresser, selleri og gulerødder. Blend en kop af selleri og to kopper af gulerødder til at gøre din selleri juice.

Græskarkerner kan hjælpe med at rydde dit hoved. Lige tygge 10 g af jorden græskar frø til at begynde at føle bedre. Du kan også bruge gamle urtemedicin ingefær. Alt du behøver er 1 g af ingefær pulver at stoppe dit hoved fra spinning.

Basil er en anden god urter til at lindre svimmel magi. Tilføje tre basilikumblade til en kop kogende mælk, og drikke lige inden sengetid. Og cayennepeber kan fjerne svimmelhed og kvalme. Det hjælper med at få kredsløbssygdomme tilbage på sporet hurtigt. Blot Bland 1/8 tsk hver af cayenne peber, salt, sort peber og eddike i en kop vand. Bland godt og drik.

Hjemmepleje

Drik masser af vand, spise sunde måltider regelmæssigt og få masser af hvile. En mangel på nogen af dem kan gøre dig svimmel. Hvis du oplever svimmelhed regelmæssigt, så ikke gå for hurtigt. Stå op langsomt og gå langsomt. Gøre dit hjem sikkert med gelændere, en rollator, en stok og badekar måtter til at forebygge alvorlige skader, hvis du har en svimmel magi. Reparere eventuelle rifter i tæppet, der kan forårsage du mister din saldo. Sørg for, at tæpper er sikre og fjerne tæpper, der kan forårsage du at miste din balance og falde.

Årsager

Medicinske tilstande, der kan forårsage svimmelhed omfatter forhøjet blodtryk, lavt blodtryk, omsætning og nervesystemet, dehydrering, medicin, diabetes, hyperventilation, en øreinfektion, kvæstelser i hovedet og hjertelidelser. Alder er en anden årsag til svimmelhed. Episoder er mest hyppig blandt disse alder 75 eller ældre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com