Hvordan at vide, hvis du har ben Sporer i din hals

08/04/2010 by admin

Bone Sporer er små formationer, der udvikler sig på overfladen af knoglen. Nogle knogler sporer forårsager ikke ubehag, mens andre kan føre til smerter og følelsesløshed i det berørte område. Bone Sporer i halsen kaldes cervikale knogle sporer, og kan opstå efter en skade, eller som en del af en degenerativ spinal sygdom som spondylosis eller stenose. Vide om symptomerne på en knogle spore kan hjælpe du fortælle, hvis du har en på din hals.

Instruktioner

• Planlægge rutinemæssig fysiske undersøgelser, således at du og din læge har et godt billede af din generelle sundhed. Knogle sporer i halsen er mere almindelige i mennesker, der har slidgigt, spinal stenose og endda ernæringsmæssige mangler, ifølge rygsøjler netværk. Forebyggende medicin kan muligvis hjælpe med at forhindre cervikale knogle sporer, eller i det mindste giver dig besked om, at du er mere tilbøjelige til at knoklet gevækster.

• Evaluere din nakkesmerter til at hjælpe dig med at afgøre, om du har ben Sporer i halsen. Sporerne kan trykke ned på nerverne i nakken og kan forårsage symptomer som prikken og følelsesløshed i din skulder, arm og hals, ud over smerter. Hvis du har hovedpine, der ledsager ændrede fornemmelser i din nakke og arm, kunne du have en knogle spore i din hals.

• Lær om de mindre almindelige tegn af cervikale knogle sporer, der kan påvirke dit helbred, og indberette dem til din læge for yderligere undersøgelse og diagnostiske test. Mayo Clinic forklarer, at nogle mennesker kan opleve vanskeligheder ved synkning når knogle sporer form indad, mod spiserøret. Du kan også føle smerte, når du trækker vejret, hvis du har denne form for knogle spore på halsen.

• Gennemgå billeddiagnostiske undersøgelser, der vil bekræfte en diagnose af en knogle spore på halsen. Din læge kan bestille magnetic resonance imaging (MR) eller x-stråler, der vil tillade ham at se vækster på din hals knogler.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com