Hvad er behandlingerne for Acne ar?

05/04/2012 by admin

En smertelig påmindelse om en sidste kamp med acne udbrud acne ar form som et resultat af hudens inflammatorisk reaktion på bakterier til stede i en tilstoppet Talgkirtel. Der er to typer af acne ar: atrofisk og hypertrofisk. Hypertrofiske eller keloid, ardannelse vises som en overvækst af væv, mens atrofisk ar vises som deprimeret fordybninger i ansigtet. Atrofisk ar er den mest almindelige form for acne ardannelse og også lettere at behandle. Mens acne scar behandlinger vil aldrig helt fjerne ar, kan de reducere dem og forbedre det generelle udseende af huden.

Laserterapi

I de sidste 10 år, laserterapi har vist sig som en populær metode til behandling af acne ardannelse. Ablativ lasere glat ardannelse af fordampning de øverste lag af huden, og non-ablativ lasere fremme nye kollagen dannelse ved sprængning højfrekvente lys ind i huden uden at fjerne epidermis. Den nyeste laser procedure at deltage acne-ar arsenal indebærer en kombineret ablativ og non-ablativ laser. Kendt som fractional ablativ resurfacing, behandlingen er mere aggressive end non-ablativ laserterapi, men uden lang restitutionstid forbundet med ablativ laser behandlinger.

Dermabrasion

Før starten på laserterapi var dermabrasion den mest almindelige acne-ar behandling. Dermabrasio bruger en roterende stålbørste eller en spinding diamond instrument til sand væk beskadiget lag af huden. Patienter skal være bedøvet og der er betydelig rødme og hævelse efter behandlingen. Det kan tage fire til seks uger for rødme til helt fade. Dermabasion kan ikke være hensigtsmæssigt for patienter med mørkere hud, da det kan undertiden resultere i pigmentforandringer.

CIT

Udviklet af en sydafrikansk plastikkirurg, indebærer kollagen Induktion terapi eller CIT, rullende en anordning med små tynde nåle i hele ansigtet for at nedbryde arvæv og tilskynde til dannelsen af nye kollagen. Også kendt som medicinsk dermarolling, eller hud needling, CIT forårsager nogle blødning og hævelse, men skader ikke epidermis. Patienter kræver normalt mindst en uge af nedetid at inddrive. I modsætning til andre metoder til acne ar fjernelse er der ingen risiko for pigmentforandringer, gør CIT et tiltrækkende alternativ.

Kemiske peelinger

Kemiske peelinger bruge en syreopløsning for at brænde væk lag af beskadiget hud og fås i forskellige styrker. TCA og fenol skræl er almindeligt anvendt til behandling af acne ar. Recovery kan tage mindst en uge, og patienten skal sørge for at holde nyligt flåede hud fra UV lys. Kemiske peelinger kan forårsage pigmentering problemer, hvilket gør dem en mulighed kun for fair-flået patienter.

Dermal fyldstoffer

Består af kollagen, hyaluronsyre eller en patientens eget fedt, injiceres dermal fyldstoffer i enkelte ar til at erstatte tabt kollagen og buttet huden. Fyldstoffer kræver mindre nedetid end andre acne-ar behandlingsmetoder og er sikker for patienter med mørkere hud. Men da fyldstoffer optages til sidst tilbage i kroppen, resultaterne er midlertidig og behandlinger skal gentages.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com