Binokulære dobbeltsyn årsager

05/03/2012 by admin

Binokulære dobbeltsyn er dobbeltsyn. Når en person oplever dobbelt vision det betyder, at den visuelle oplysninger, som det højre øje sender til nethinden ikke bliver kombineret, eller smeltet tilstrækkeligt med visuelle oplysninger, der bidrager med det venstre øje. Der er mange grunde for nogen at have dobbeltsyn, herunder dårlig kontrol over øjet muskler, konvergens insufficiens, konvergens overskydende og et udvalg af sygdomme. Nogle dobbeltsyn kan løses af et program i office optometric vision terapi under tilsyn af en udviklingsmæssig optometrist, der har specialiseret sig i binokulære syn lidelser.

Identifikation

Binokulære dobbeltsyn sker når øjnene ikke team sammen præcist at pege på den samme placering i rummet nøjagtig samtidig. Binokulært syn er lidt ligesom når to børn spiller en trebenet løb. Begge parter nødt til at justere og tilpasse anden person gangart og timing. Ellers vil de ikke være effektiv i løbet. Begge parter kan være meget dygtige løbere, når de er alene, men hvis de ikke koordinere sammen de kunne blive slået af et par meget langsom men samarbejds partnere. Når en persons øjne ikke holdet godt sammen han kan enten erfaring dobbeltsyn--dobbeltsyn-- eller han kan have tendens til at undertrykke oplysninger fra en af øjnene og udvikle amblyopi--et dovent øje--uden selv at vide det.

Strabismus

Personer som har strabismus kan opleve Binokulære dobbeltsyn. En skelen er øje tænder der forhindrer begge øjne fra peger på den samme visuelle mål. Der er en hel del sorter af en skelen. Nogle mennesker har et øje, der forvandler mod næsen, en esotropia. Andre mennesker har et øje, der vender mod øre, en exotrapia. Øjet tur kan være mere udtalt, når personen er træt eller stresset. Det kan være begrænset til det ene øje eller det periodisk kunne påvirke begge øjne. Stadig har andre mennesker en esophoria eller en exophoria på det ene øje. Dette betyder, at det ene øje forbliver i en position i forhold til det andet øje, som peger langt i (esophoria) eller alt for langt ude (exophoria). Så længe den person, der har øje tænder ikke undertrykke oplysninger modtaget af en af deres øjne, vil han opleve Binokulære dobbeltsyn. Din udviklingsmæssige optometrist kan afgøre, om du har en skelen og kan også anbefale et program af optometric vision terapi til at hjælpe dig med at løse den. Mange strabismus tilfælde er hjulpet når individet opnår bedre, mere automatisk og effektivt, kontrol af hans øje muskel bevægelse færdigheder.

Konvergens insufficiens

For at kunne gøre øjeklap opgaver som læsning, skrivning og syning uden oplever Binokulære dobbeltsyn eller undertrykke den visuelle oplysninger fra en af øjnene, har du at kunne konvergere dine øjne korrekt. Du kan illustrere konvergens ved at holde en blyant på armslængde væk fra næsen, så at punktet vender opad. Kig på blyanten. Derefter bringes langsomt blyant mod næsen at holde begge øjne på det. Du vil føles som dine øjne "krydser" som blyanten bliver tættere og tættere. Hvis du ikke kan holde billedet af blyanten, enkelt og klart når det er 3 inches eller tættere på din næse, kan du har en binokulære syn lidelse kaldet konvergens insufficiens. Hvis en anden person sidder overfor dig se dine øjne spore blyant, som det bliver tættere på dig, skal han kunne iagttage begge dine øjne bevæger sig i retning af din næse. Den skal se ud, som at hvis linjer blev trukket fra midten af hvert øje at blyant, de vil altid danner en ligebenet trekant. Hvis din observatør bemærker, at dine øjne pludselig udvide fra blyanten eller det ene øje bevæger sig i eller ud af justering, skal du bede din udviklingsmæssige optometrist til at kontrollere, om du har en konvergens-insufficiens. Dette kan være grunden til du opleve ord wiggling, sløring eller fordobling når du læser.

Konvergens overskydende

En anden årsag til Binokulære dobbeltsyn er en overskydende konvergens. Folk, der kan nærme sig hinanden deres øjne nemt kan muligvis ikke slappe af deres øjne, når de har brug for en pause fra en øjeklap opgave. De klager ofte over at have dobbelt syn og hovedpine. En udviklingsmæssig optometrist kan bestemme hvis du har en konvergens selvrisiko og også ordinere et program i office optometric vision terapi at løse.

Andre årsager

Sygdomme kan også forårsage Binokulære dobbeltsyn. Grå stær, Myesthenia Gravis, Graves sygdom, og multipel sklerose omfatter alle undertiden symptomer på dobbeltsyn. Andre forhold, der kan indebære Binokulære dobbeltsyn omfatter diabetes, slagtilfælde, hjernen aneurisme, hjernesvulst og migræne. Selvfølgelig, kan alvorlige slag mod hovedet resultere i forekomsten af dobbeltsyn samt. Hvis du begynde at opleve Binokulære dobbeltsyn, Sørg for at du taler med din læge til at udelukke nogen af disse betingelser. Din udviklingsmæssige optometrist kan også hjælpe dig med at beslutte, hvordan man takler de visuelle symptomer. Alle bør have en årlige øjenundersøgelse af en udviklingsmæssig optometrist til at overvåge deres okulær sundhed, og synsskarphed og eventuelle andre visuelle betænkeligheder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com