Alternativ medicin, at behandle bulimi

06/02/2012 by admin

Bulimi er en spiseforstyrrelse, der er kendetegnet ved perioder med spiseanfald og udrensning for at undgå at få vægt. Udrensning kan gøres med selvinducerede opkastning eller ved at udøve til udmattede. Betingelsen bliver livstruende, hvis den ikke behandles effektivt. Alternativ medicin kan muligvis hjælpe med bulimi sammen med traditionelle tilgange til psykisk sygdom.

Flere tilgange

Din behandling af bulimi kan have flere niveauer. Psykologisk rådgivning samt kostændringer er begge nødvendige for at behandle en kompleks lidelse som en spiseforstyrrelse. Start med din primære sundhedstjeneste læge for at drøfte alle dine muligheder for behandling af bulimi nervosa.

Mental sundhed udbydere er nødvendig for at arbejde på den psykiske problemer af bulimi, men lidelsen medfører også sundhedsspørgsmål. Forringede sundhed og fejlernæring er tilbøjelige til at forekomme med en spiseforstyrrelse.

Tilskud

Vitamin kosttilskud bruges til at behandle bulimi og andre spiseforstyrrelser. Sygdommen forårsager alvorlige mangler i vitaminer og mineraler, som i sidste ende fører til andre sundhedsproblemer. Et multivitamin vil sikre at du får hvad du har brug for under din bulimi behandling.

Osteoporose eller udtynding af knoglerne er en fælles begivenhed i spiseforstyrrelse patienter og calcium tilskud er normalt ordineres. Diskuter vitamin K2 med din diætist til at forhindre tab af knoglemasse samt. Du bliver nødt til at opnå dette supplement fra din læge, fordi det ikke er tilgængelige over-the-counter.

Besøg med en ernæringsekspert til at udforske alle muligheder for behandling af bulimi.

Kognitiv adfærdsterapi

Psykologisk terapi er en vigtig del af behandlingen af bulimi. Kognitiv adfærdsterapi er en lang proces, som vil få fat i roden af irrationelle tanker. Denne type af psykoterapi behandler fattige kropsbillede og krop utilfredshed. Kropsbillede, at bulimic eller anorektiske patienter har er ikke normalt rod i virkeligheden. Kognitiv adfærdsterapi kan være i stand til at genkende disse spørgsmål og udvikle et mere realistisk billede af dig selv.

Vinder vægt og inddrivelse fra en spiseforstyrrelse betyder ikke, at en patient har en positiv kropsbevidsthed. Kampen for at undgå at falde i dårlige spisevaner igen eksisterer så længe du fortsætter med at se din krop på en negativ måde. Selvom spisevaner forbedre og cyklussen af spiseanfald og udrensning stop, du bør fortsætte med kognitiv adfærdsterapi til at arbejde på dette negative billede.

Processen kan være lang og vanskelig med denne type af psykologisk terapi. Du vil begynde din behandling med en vurdering af hvordan din negative kropsbillede begyndte. Din cognitive behavioral terapeut kan også bede dig om at holde en journal af dine oplevelser og begivenhederne omkring din utilfredshed med din kropsbevidsthed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com