Health Insurance indenlandske Partner Definition

08/19/2010 by admin

Den amerikanske regering kan ikke genkende indenlandske partnerskaber, hvilket betyder, at lokale myndigheder kan vælge at definere hvad "indenlandske partner" betyder og hvem kan i deres jurisdiktioner. De fleste nationale sygeforsikringsselskaber tilbyde planer til indenlandske partnere og indstille deres egne definitioner og betingelser, der gælder, når ansøgeren er bosat i et område uden sin egen indenlandsk partnerskab lov.

Definition

Virksomheder adskiller sig hvad præcis de kræver af par arkivering i fællesskab en sygesikring politik som indenlandske partnere. Men de fleste kræver, at begge parter være 18 eller ældre, i stand til at samtykke, uafhængige af blod tættere end granfætre, ikke være gift med eller en registreret partner af nogen anden, samlevende, deling leveomkostninger og i et langsigtet, eksklusive forhold.

Møde betingelser

De fleste forsikringsselskaber bede ikke om bevis for, at partnere opfylder alle betingelserne, der kræves til at passe deres definition af indenlandske partnere. De fleste ansøgere vil ganske enkelt blive bedt om at underskrive en erklæring om, at parret opfylder alle betingelser.

Indenlandske Partner politikker

De fleste politikker rettet mod hjemmemarkedet partnere er identiske med dem, designet til ægtepar med to undtagelser. Første skal par passe den sygeforsikringsselskab definition af "indenlandske partnere." Andet, indenlandske partnere kan ikke fratrække udgifter til forsikring fra føderale indkomstskatter (i henhold til føderale lovgivning) eller de fleste statslige skatter (bortset fra Californien og Oregon).

Indenlandske Partner love

I områder med indenlandske partner love kræves forsikringsselskaber generelt af statslige eller lokale love at følge de regler og definitioner, etableret af den lokale regering. Derfor, hvis du bor et sted med en indenlandske partner lov, slå op definitionen af indenlandske partner, som forsikringsselskabet vil bruge definitionen under din ansøgning. Hvis din stat har en indenlandske partner lov eller registreringsdatabasen, skal ministeren have lokale regler for indenlandske partnere bogført på agenturets webside, normalt under "Vital Records" eller "Indenlandske Partner registreringsdatabasen." Hvis din county eller byen har love om regulering indenlandske partnerskaber, gå til den relevante kommune webside; indenlandske Partneroplysninger er normalt med information for ægtepar eller under "Human Services."

Stater

Californien, Washington, Nevada, Oregon og District of Columbia har love om, at forsikringsselskaberne skal tilbyde politikker til indenlandske partnere. Washington og Oregon, er dette mere underforstået i en generel lov, der erklærer, at indenlandske partnere behandles som ægtepar i staten. Staterne brug "indenlandske partner" til at betyde "registrerede indenlandske partner," hvilket betyder, at partnere skal opfylde alle statens krav og derefter registrere for at få juridiske status. Men alle stater (undtagen District of Columbia) kræve, at partnere af samme køn eller over 65 år.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com