Ikke farmakologisk søvn forbedring teknikker

06/03/2012 by admin

At få en god er nats søvn noget, de fleste af os tager for givet indtil vi begynder at lide af søvnløshed eller forstyrret søvn. Søvn er en afgørende kropslige funktioner, der hjælper med at opbygge et sundt immunsystem og øger psykiske, fysiske og følelsesmæssige sundhed. Søvnmangel kan starte en cyklus, der er svært at bryde og kan forårsage du desperat forsøger ved hjælp af beroligende midler, der kan forårsage afhængigheder. Der er mange alternative teknikker til at hjælpe med at forbedre søvn, som du kan udforske før du tænder for beroligende midler.

Vitaminer og kosttilskud

Kava kava rod er den mest almindeligt anvendte urtekosttilskud for søvnløshed. Kava kava er kendt for at producere følelse af afslapning og styrkelse af drømme. Lang tids brug er ikke foreslået på grund af muligheden for leverskader. Kava kava kan træffes i form af en pille eller tinktur, men uanset hvilken form det er taget, doser bør starte lavt og øge kun hvis det er nødvendigt, langsomt og over tid. Baldrian er en anden almindeligt brugt drogen middel mod søvnløshed og er i virkeligheden den naturlig kilde af valium. Baldrian har ikke de barske bivirkninger, at lægemidler kan fremkalde og det fungerer godt som en langsigtet supplement for søvn ekstraudstyr. Dog bør du være opmærksom på dosering beløbene som høje doser af denne urt kan forårsage kvalme, svimmelhed, hovedpine og i ekstreme tilfælde lammelse. Du bør ikke køre bil eller betjene tunge maskiner efter at have taget en dosis af baldrian og det bør ikke kombineres med lægemidler, der har lignende virkninger. Kamille har en lang og solid omdømme som en sikker og effektiv søvn støtte. Urter er sikkert for både voksne og børn og er typisk indtages i form af te. E-vitamin, calcium og magnesium er anset for at være kosttilskud, som er støttende for søvn ekstraudstyr.

Tips og livsstil justeringer

Små justeringer til din daglige rutine kan gøre en stor forskel senere, når du ligger til at sove om natten. Prøve at drikke rigeligt med vand hele dagen for at holde fra dehydrering, hvilket kan forårsage søvnproblemer. Hjerte-kar-øvelse i løbet af dagen vil lindre stress og spændinger efterlader dig mere afslappet og træt ved sengetid. Prøv at begrænse motion efter 6 eller 7 p.m. siden en Accelereret puls og højere blodtryk kan faktisk gøre det vanskeligere at sove. Indtil du er i stand til at etablere en regelmæssig søvnmønster er det bedst at undgå alkohol, nikotin, koffein, da disse er de store syndere veludhvilet søvn. Fjernelse af forstyrrende belysning eller elektronik og minimere dit soveværelse eksponering for lys og lyd er altid nyttigt. Hvis du har problemer med at sove på grund af life bekymringer, kan du prøve journaling eller skriftligt i slutningen af dagen til at lindre stress. Taler om disse bekymringer med en rådgiver eller en terapeut kan også være gavnligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com