Medicinsk diagnostiske instrumenter

07/14/2012 by admin

Medicinsk diagnostiske instrumenter

Merriam-Webster Ordbog definerer "diagnose" som vedrører oprettelse af en diagnose. Uanset om du kalder dem diagnostiske instrumenter, værktøjer og udstyr, findes i dag en hel flåde af instrumenter for medicinsk diagnose. Mens antallet af tilgængelige værktøjer er næsten lige så varieret som betingelser til at diagnosticere, et par medicinsk diagnostiske instrumenter skiller sig ud over resten.

MR

I de sidste 30 år, er magnetisk resonans imaging instrument, eller Mr, blevet et vigtigt diagnostisk værktøj. Med brug af 3D-billeder Se læger de dybeste indre riger i den menneskelige krop. Som et resultat, minut abnormiteter eller problemer kan blive hurtigt opdaget og passende behandling bestemmes. På grund af sin ringe afspejling af knogletæthed er MRI især velegnet til intrakraniel eller intraspinal billeder, ifølge encyklopædi Britannica.

Stetoskop

En af de ældste diagnostiske værktøjer bruges stadig i dag, stetoskop fundet sin ydmyge begyndelse omkring 1816, når Rene Laennec, en læge i Frankrig, opfundet et værktøj, der i sidste ende skulle blive kendt som stetoskopet. Selv i denne teknologiske tidsalder fungerer stetoskopet stadig som go-til instrument for at lytte til lungerne og hjertet. En fælles brug for dette Diagnosticeringsværktøj indebærer skelne mellem visse lunge betingelser, herunder lungebetændelse, astma og bronkitis. Dygtige læger bruger udelukkende stetoskop kan stadig diagnosticere hjerte uregelmæssigheder og mumler. Det er sikkert at sige, denne medicinsk diagnostiske instrument er fortsat en af de enkleste, mest almindelige værktøjer rutinemæssigt anvendes i dag.

EKG

Elektrokardiografiske har eksisteret siden 1903, da Willem Einthoven, en hollandsk fysiolog, opfandt hvad vi almindeligvis nu kalder EKG. EKG, også kendt som en EKG, en afledning af den tyske form "elektrokardiogram," stadig bruges i dag som en måde at studere beats og ydeevne af patientens hjerte. EKG opnår dette ved at optage den elektriske puls udsendes af hjertet, så det slår. På denne måde få læger diagnostiske spor til hjerteanfald og andre potentielt dødbringende hjertelidelser.

Internettet

Mens du ikke bør give afkald på høring og viden af en kvalificeret læge, internettet er hurtigt blevet en af de mest grundlæggende af diagnostiske værktøjer. Med et par tastetryk, kan du indtaste dine symptomer og på få sekunder har en liste over mulige årsager. Som et supplerende instrument, internettet giver patienter til at give deres læger detaljerede oplysninger, der kan hjælpe det professionelle diagnose af hvad fattes dig. Milliarder af billeder alene på internettet kan aktivere pågældende patienter eller omsorgspersoner at bestemme forskellen mellem noget der kræver akut lægehjælp, og noget tilbøjelige til at rydde med tålmodighed eller en lille over-the-counter behandling. Velrenommerede websteder med ekspert medicinske oplysninger gennemgås og overvåges af en uafhængig medicinsk anmeld panel, har hjælpe forbrugerne til at forstå sygdomme siden 1996.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com