Kegal øvelser for mænd

08/26/2010 by admin

Mens oftest forbundet med kvinder, kan Kegel øvelser også styrke mænds bækkenbund. Tilbyde et utal af fordele, Kegel øvelser kan kæmpe mod opsvulmet prostrates og urininkontinens. Øvelserne også give potentielle seksuelle ydelser, såsom ejakulatoriske kontrol.

Før du begynder

Det er nemt at bruge de forkerte muskler når du forsøger Kegel øvelser, så det er vigtigt at finde de korrekte bækkenbund. For at finde de rigtige muskler, stå foran toilettet og fortsætte til at tisse. Under vandladning, forsøge at standse strømmen. Nøje til de muskler, du føler kontraherende når du stopper urinating. Disse er din bækkenbund. Gentag et par gange for at sikre, du har fundet de rigtige muskler.

Helt tomme din blære før begyndelsen. Udeblivelse kan resultere i smerter samt urin lækage.

Øvelserne er nemmest at udføre, når liggende eller siddende. Stående anbefales ikke, indtil du har styr på øvelserne. Men når du får hænge af det, du kan udføre øvelserne hvor som helst.

Udfører øvelserne

Begynde med langsom sammentrækninger. Klemme din bækkenbund mens liggende eller siddende, som om at forsøge at stoppe urin flow. Du bør føle en stramning omkring anus. Som du holder musklerne stramme, tælle til ti. Frigive musklerne forsigtigt, og hvile i ti sekunder. Prøv at gøre ti sæt ca. tre gange om dagen.

Når du får de langsomme gentagelser, prøv at blande det med hurtig sammentrækninger. Udføre øvelserne på samme måde som dem, langsom, men ikke tælle til ti. I stedet gør hver rep så hurtigt som muligt, ti gange. Lave en hurtig sæt efter hvert langsom sæt. Disse øvelser er især godt for blærekontrol.

Ting at huske

Hvis du gør reps korrekt, bør dine testikler løfte når du kontrakt dine muskler.

Prøv og holde dine andre muskler afslappede under Kegel øvelser, koncentrerer sig udelukkende om din bækkenbund. Indånde i hele gentagelser.

Altid konsultere din læge for enhver type af motionsplan. Hun kan også informere dig om andre metoder til at bekæmpe næsegrus, urin og ejakulatoriske problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com