Sådan skal du tage kinin piller

06/25/2012 by admin

Kinin er et stof, der er almindeligt anvendt til behandling af malaria. Food and Drug Administration har forbudt salget af alle ikke-godkendte mærker af kinin--er der i øjeblikket kun én godkendt mærke på markedet til brug i behandling af malaria (Qualaquin, 324 mg kapsler). Selvom kinin piller er lejlighedsvis tilgængelige på internettet for behandling af andre betingelser, såsom kramper, bør du ikke tage enhver brand undtagen den godkendte mærke, og kun til behandling af malaria som foreskrevet af en læge. Kinin har en lang liste af alvorlige bivirkninger; misbrug af narkotika kan føre til udviklingen af alvorlige komplikationer eller endog døden.

Instruktioner

Kinin-piller

• Tag to 324 mg Qualaquin kapsler oralt tre gange om dagen i op til syv dage, hvis de foreskrevne. Din læge vil ordinere en bestemt varighed, som du bør tage kinin. Selv om du må tage kapslerne med fødevarer eller på tom mave, reducerer at tage stoffet med mad maveonde.

• Vær særlig opmærksom på listen over lægemidler til at undgå, at din læge giver dig. Kinin piller interagere med masser af narkotika, forårsager alvorlige bivirkninger. Ifølge FDA og de kliniske undersøgelser i første omgang udføres for at støtte godkendelsen af kinin, nogle af de almindelige typer af lægemidler, kinin interagerer med omfatter visse typer af antidepressiva, antacida, visse typer af antibiotika, hoste medicin, statiner, lægemidler, der behandler reflukssygdom eller halsbrand, hjerte rytme medicin, antiseizure stoffer, lægemidler, der behandler psykiatriske lidelser og antinausea medicin.

• Tager medicin for den fulde foreskrevne tidsrum. Du vil som regel begynder at føle bedre inden for en eller to dage og se symptomerne stilne; fortsætte med at tage medicin så længe lægen ordineret det.

• Ring til din læge hvis du oplever nogen alvorlige bivirkninger, herunder hurtig eller flagrende hjertebanken, brystsmerter, svag eller overfladisk vejrtrækning, åndedrætsbesvær eller problemer med syn eller hørelse.

Tips & advarsler

  • Food and Drug Administration har forbudt salg af alle mærker af kinin bortset fra Qualaquin, og har ikke godkendt brugen af kinin til behandling af enhver tilstand end ukompliceret malaria infektion. Kinin piller fra nogen anden kilde end en ordinerende læge kan ikke indeholder de samme aktive ingrediens eller følg instruktionerne samme dosering. Tal med din læge, hvis du har spørgsmål eller brug for mere information om din recept for kinin.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com