Efter pleje for skulder kirurgi

05/09/2012 by admin

Ifølge American Academy i ortopædisk Surgeons (AAOS) er skulderen den mest fleksible joint i kroppen, så din arm til at rotere i forskellige retninger. På grund af denne fleksibilitet, men din skulder er i større risiko for at blive såret i forhold til andre led. Selvom læger foretrækker ikke-kirurgiske metoder til at korrigere ortopædiske problemer, kan ikke kirurgi blive forsinket, hvis betingelsen er svær. Nogle af de mest almindelige problemer, der kræver skulder kirurgi, rapporterer AAOS omfatter ustabilitet, rotator-cuff tårer, gigt og frakturer.

Bemærk komplikationer

Efter skulder kirurgi, bør du altid være opmærksom på ethvert tegn eller symptomer på komplikationer. Du kan altid forvente en vis grad af smerter eller ubehag, men hvis disse symptomer er persistente, progressive og kronisk, skal du konsultere din læge for at være sikker på, at operationen var vellykket. Andre tegn på komplikationer, ifølge AAOS omfatter feber to dage efter operationen; rødme, ømhed og varme, som kunne tyde på en infektion; usædvanlig blødning, der kunne være et tegn på et sår; og arm eller hånd prikken og følelsesløshed, der kunne pege på nerveskader.

Daglige aktiviteter

Selvom mange af dine daglige aktiviteter kan forblive den samme, kan nogle af dine enklere gøremål pludselig blive kompliceret. Du skal give din inddrive arm og skulder tid til at hvile. ShoulderSurgeon.com, et websted, der drives af ortopædiske kirurger og fysioterapeuter, har disse forslag til skulder kirurgi efterbehandling: bære løstsiddende toppe, som du nemt kan trække over dit hoved eller knappen op foran. Iført en bh bør ikke påvirke din skulder. Slip-on sko og undgå iført sokker, medmindre du kan nemt sætte dem med den ene hånd. Ikke suge dine sår i brusebadet. Under bade kan være nemmere i dagene efter operationen. Du kan også dække snit med plast dressing til at holde det tørt under bruseren. Hvis du har brug for hjælp til daglige aktiviteter, har en pårørende eller familie medlem hjælpe dig.

Fysioterapi

Afhængigt af hvilken operation du har, vil din fysioterapeut komme med en terapeutisk rutine, der enten styrker skulderen, styrker musklerne omkring skulderen eller mål din særlige individuelle behov. Ydeevne ortopædi, en ortopædisk praksis i Bingham gårde, Michigan, tilbyder nogle af disse generelle retningslinjer for Fysioterapi efter skulder kirurgi: du kan blive opfordret til at stoppe med at bruge din stabiliserende slynge. For nogle patienter er dette den vanskeligste del af helbredelsesprocessen, da de vil begyndt at arbejde sig igennem det postoperative smerter. Du bliver nødt til at modstå gør hurtige, pludselige bevægelser, samt gentagne bevægelser. Over at nå og hejse varer mere end et par pounds er afskrækket. Indtil du kan mageligt bruge begge arme, vil din fysioterapeut tyder på, at du ikke køre.


Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com