Detox med et terapeutisk lavement

09/01/2010 by admin

Detox med et terapeutisk lavement

Kaffe lavementer kan bruges til at afgifte den kolon galdeblæren og leveren som et alternativ til dyrere Colon udrensning procedurer.

Forberede løsningen

Passere en kande økologisk kaffe ved hjælp af en elektrisk kaffemaskine eller komfur kaffemaskine. Brug to skeer eller økologisk kaffe i en kaffemaskine fyldt med destilleret vand. Hvis vand renhed er en bekymring i dit område, brug filtreret vand fra hanen, flaske vand fra butikken eller vand fra en vand godt. Tillad den percolated kaffe afkøles til en temperatur på 103 grader Fahrenheit.

Hæld to kopper kaffe i et lavement pose. Fyld resten af lavement posen med lunken filtreret vand fra hanen, vand fra en brønd eller flaskevand fra butikken. Hænge lavement pose ca 18 til 24 inches over hoften i området hvor du skal administrere fjender. Sted en gammel tæppe, lagen eller plastfolie på gulvet for at muliggøre nem oprydning i tilfælde af at du ender med at have afføring et andet sted end på toilettet mens administration af fjender.

Administration af fjender

Release clamp fra den enema pose slanger før du indsætter lavement tip i endetarmen for at sikre, at der er ingen luft lavement slangen. Smøre lavement tip med et vandopløseligt smøremiddel såsom KY gel, så Indsæt spidsen ind i endetarmen. Massage maven i en uret at tillade kaffe løsning til at flyde dybt ind i endetarmen. Administrere fjender ved hjælp af knæ-brystet holdning i et minut, derefter flytte til venstre position i et minut, derefter på ryggen til at administrere den resterende lavement løsning. Stop strømmen af lavement løsning, hvis du bemærker, kramper. Tage et par dybe udrensning vejrtrækninger og genoptage strømmen. Du kan muligvis ikke tage det hele lavement på én gang. Prøv at bevare kaffe lavement løsning i mindst 15 minutter, før udvisning.

Udvisning fjender

Udvise lavement på toilettet eller på den plastfolie. Uanset hvor fjender vil blive udvist, bør du sidde i hugsiddende stilling. Massage maven i urets retning at hjælpe lavement flyde ud af kroppen. Forblive i nærheden af toilettet eller på arket plast i et par minutter efter du udvise den første del af kaffe lavement løsning. Lyt til den klukkende lyd i maven. Det er lyden af galde forlader galdeblæren og leveren og angiver, at kaffe lavement er begyndt at afgifte kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com