Sådan køber hjerte sunde fødevarer på et lille Budget

08/05/2012 by admin

Ifølge American Heart Association, en hjerte-sund kost er en består af en række næringsrige fødevarer såsom grøntsager og frugter, hele korn, og det omfatter fisk, der indeholder omega 3 fedtsyrer såsom laks, ørred og sild et par gange om ugen. Hjerte-sund dagligvarer på et lille budget kan virke skræmmende, men med lidt planlægning er det muligt.

Instruktioner

• Fjerne usunde fødevarer fra købmand budget at frigøre flere penge til hjerte-sunde fødevarer. Dette omfatter fødevarer såsom kartoffel-chips, sukkerholdige snacks, kager, kager, slik og sodavand. Disse elementer kan synes billige, men de tilføje op hurtigt-- og de tager penge ud af dit budget, der kunne bruges til at købe næringsrig mad.

• Køb salg. Vær opmærksom på de ugentlige supermarked fliers du modtager med posten. Hvis udbenet, uden skind kyllingebryst er til salg i denne uge, derefter Planlæg flere måltider i uge, der omfatter kylling. Når elementer såsom fisk gå på salg, købe lidt ekstra, så får man nogle næste uge. Det samme gælder for frugt og grøntsager. Når bananer og æbler er til salg, gøre dem frugt om ugen. Næste uge, nyde ferskner og melon. Shopping salg vil give variation i din kost med lille indsats.

• Planlægge middage før tid. Når du ved, hvad der er på salg, sidde og planlægge hvad du vil lave mad til middag hver aften. Denne måde kan du være sikker på at købe alle de nødvendige ingredienser og undgå sidste minut rejser til købmanden, som kan være dyrt.

• Omfatter regelmæssigt billig måltider i din plan. Disse omfatter elementer som havregryn, hvilket gør for en billig morgenmad, eller bønner og brune ris, som giver en sund og komplet kilde til protein og er en stor frokost eller middag mulighed for dem på et budget.

• Stick på den ydre ring af supermarkedet. Dette er, hvor de hjerte-sunde og naturlige fødevarer er placeret. Frugter og grøntsager, kød og mejeriprodukter er alle fundet på den ydre ring. De indre sideskibene af købmand indeholder de stærkt forarbejdede fødevarer, som er høj i natrium og ofte indeholder transfedtsyrer. Kun vove sig ind i de indre gangene at købe havre, fuldkorn pasta, brød og krydderier til smag din hjerte-sunde fødevarer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com