Årsager & virkninger af Teenage drikke

08/30/2010 by admin

Årsager & virkninger af Teenage drikke

Drikkeri er udbredt i USA; fleste af teenagere har prøvet alkohol, når de er en senior i high school. Flere faktorer er på spil, hvorfor alkoholforbrug er så udbredt blandt teenagere. Unge og forældre bør forstå de farlige virkninger af denne ulovlige adfærd. En rapport fra 2006 fra den os Department of Health and Human Services afslører, at 5.000 mindreårige drikker dør årligt.

Miljømæssige årsager

Unge tilbringer en betydelig mængde tid med deres jævnaldrende, der øver indflydelse på deres adfærd. De kan drikke, fordi det gør dem føler populære eller cool. Teenagere kan også få adgang til alkohol til fester eller ved at hænge med ældre personer. I virkeligheden, er teenage-piger mere tilbøjelige til at drikke alkohol, hvis de dating en ældre mand, ifølge den føderale rapport fra 2006 om drikkeri. Medier reklame for alkohol er også stadig til stede i miljøet. Virksomheder udvikle mindeværdige annoncekampagner, der viser hvor sjovt at drikke alkohol kan være. TRU undersøgelsen fra 2002 viste, at teenagere valgte øl annoncer som deres foretrukne TV-reklamer.

Udviklingsmæssige årsager

Hjernens udvikling i løbet af teenageårene er ufærdige og kan spille en rolle i drikkeri. Forståelse af forbindelserne mellem aktioner og konsekvenser er ikke helt udviklet under denne alder. Derudover kan ændringer i hjernens udvikling i løbet af ungdomsårene spille en rolle i hvorfor teenagere forfølge risikobetonet adfærd og finde glæde i alkohols virkninger på kroppen. Teenagere kan ofte tåle mere alkohol end voksne før følelse dens virkninger, yderligere forklarer hvorfor kraftigt lejlighedsdrikkeri opstår i denne aldersgruppe.

Virkning på adfærd

Drikkeri sætter teenagere større risiko for en række højrisikoaktiviteter. Alkohol ikke kun spiller en rolle i teen selvmord og køreveje dødelighed, men også i seksuel sundhed, ifølge en rapport fra 2003 fra National Institute for alkoholmisbrug og alkoholisme. De er mere tilbøjelige til at have usikker sex og har flere partnere, hvilket resulterer i høj risiko for seksuelt overførte infektioner og graviditeter. Alkoholforbrug kan også øge en teenagers chancer for at blive udsat for seksuelle overgreb.

Bivirkninger kognitive og mentale

Virkningerne af alkohol på hjernen er væsentlig. Drikkeri kan negativ indflydelse på vigtige hjerne udvikling opstår i teenageårene. Selv mindre kognitive effekter kan have en betydelig indvirkning på unges evne til at gøre godt i skolen og i deres karriere. Alkohol kan endog ændrer hjernens struktur i denne alder, der påvirker hukommelsen og indlæringsevnen. Disse nedskrivninger kan vare ind i voksenalderen, selv om alkoholforbrug er udgået.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com