Sådan bruger du sygeplejerske praktikere for på opkald dækning

02/19/2012 by admin

Sådan bruger du sygeplejerske praktikere for på opkald dækning

Sygeplejerske praktiserende læger er registrerede sygeplejersker med en klinisk mastergrad i sygepleje. Disse avancerede praksis sygeplejersker er i stand til at arbejde alene i nogle stater, men er forpligtet til at arbejde under tilsyn af en læge i andre. Uanset bestemmelserne i din tilstand er sygeplejerske praktiserende læger værdifulde aktiver skal anvendes, når arbejdsbyrden i et sundhedsvæsen facilitet midlertidigt overstiger forventningerne. Sygeplejerske praktiserende læger kan hjælpe med at diagnosticere sygdomme inden for deres specialiteter, men de er rentabelt for den sundhedsfacilitet, fordi deres løn ikke er typisk så høje som de af læger. Hvis du er interesseret i at udnytte sygeplejerske praktikere for på opkald dækning, kan du gøre det ved at følge et par forholdsvis nemme trin.

Instruktioner

• Post PRN (på opfordring) job fører til sygeplejerske praktiserende læger på dit anlægs hjemmeside og på job boards i dit lokale område. Interview ansøgere for at sikre, at de har de færdigheder, der kræves for at opfylde behovene i dit anlæg.

• Kontrollere legitimationsoplysninger af alle sygeplejerske praktiserende du ønsker at leje. Kontakt din state Board of Nursing for at sikre, at ingen disciplinære foranstaltninger der er truffet imod dem.. Tilbyde PRN beskæftigelse kun til sygeplejerske praktiserende læger du mener vil være egnede til hvervet.

• Der gives en grundig orientering for hver sygeplejerske praktiserende læge leje PRN arbejde. Fordi disse sygeplejerske praktiserende læger ikke vil være i anlægget hver dag, er en grundig orientering nødvendige for at sikre, at de kender de politikker og procedurer for anlægget og placeringen af vigtige dokumenter og medicinske forsyninger.

• Kontakt sygeplejerske praktiserende læger du hyret når dit anlæg har behov for dem. At kontakte dem telefonisk er sandsynligvis den bedste måde at komme i kontakt med dem øjeblikkeligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com