Helbredende egenskaber af Pink Tourmaline

02/22/2012 by admin

Pink tourmaline har længe været en favorit sten af dem, der tror på styrken i healing med krystaller. Mens pink tourmaline menes at have en række fordele på følelsesmæssige kroppen, herunder fremme af kærlighed og medmenneskelighed og menes det, at have en række helbredende egenskaber, der gavner den fysiske krop så godt.

Energi

Pink tourmaline menes at hjælpe balance niveauer af energi i kroppen. Det sker ved at forbedre en persons positive energi samtidig med at den fjerner energi blokeringer i energi kroppen (såsom meridianer i traditionel kinesisk medicin), der kan være årsag til smerte eller ubehag.

Hjerne ubalancer

Pink tourmaline er også menes at have helbredende egenskaber, der vil bidrage til at skabe balance mellem venstre og højre side af hjernen. De fleste mennesker har tendens til at bruge den ene side af hjernen mere end den anden. Højre-brained mennesker er meget kunstnerisk og fokusere på det store billede, at have en mere holistisk syn på verden. Venstre-brained mennesker fokuserer på enkelte detaljer og hvis der er en ubalance vil have tendens til at over analysere situationer. Balance venstre og højre hjerne vil ikke kun fritage følelsesmæssige stress, men kan hjælpe en person til at overvinde lidelser som ordblindhed, eller dem, der påvirker hånd-øje koordination.

Lindring af angst

Det menes, at de fysiske symptomer på angst kan lindres ved iført pink turmalin, især hvis stenen er slidt i et stykke af smykker, der sidder over hjertet. Pink tourmaline vil hjælpe brugeren står over for sin frygt og vil bidrage til at fjerne følelsen af angst eller panik, der ofte ledsager fysisk angst.

Beskyttelse fra negativitet

Pink Tourmaline er også menes at have evnen til at beskytte bæreren mod skader forårsaget af eksterne energikilder. Energierne omhandlede her omfatter dem, der udsendes af mikrobølgeovne, mobiltelefoner og elektromagnetisk stråling. Det beskytter enkelt ved at danne en beskyttende barriere inden for hans eller hendes aura.

Ved hjælp af forsigtighed, når Healing med Pink Tourmaline

Det er vigtigt at konsultere en alternativ sundhedspleje praktiserende læge eller en person bekendt med krystaller og deres helbredende egenskaber før du forsøger at bruge pink turmalin i enhver form for helbredende regime. Pink turmalin, når den bæres alene, kan danne et stærkt beskyttende barriere, men over tid kan forstyrre din evne til at modtage feedback fra positiv energi så godt. Sørg for, at du forstår hvordan og hvornår at bruge pink turmalin og vide, hvornår at fjerne den for at sikre, at du opnår den største fordel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com